EUR: 329,99 Ft
CHF: 299,65 Ft
2019. október 22., kedd
Előd

Extra

Rátonyi Kriszta és Freddie a Család-barát új műsorvezetői

Sok újdonságot hozott az ősz a Család-barát életébe. A Duna Televízió népszerű magazinműsora új díszletet kapott, október 10-től pedig új műsorvezető párossal bővül a magazinműsor Rátonyi Kriszta és  Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie személyében.

„Izgalmas kihívás lesz a témák sokszínűsége. A gasztronómia szerelmese vagyok, azt biztos nagyon fogom élvezni.  Szeretnék itt is sok személyes gondolatot, szempontot belevinni a beszélgetésekbe, ahogy azt a nézők a Balatoni Nyárban megszokhatták tőlem” – árulta el Rátonyi Kriszta, aki vezetett már műsort Freddie-vel, így a közös munkát már nagyon várják.


„Örülök, hogy Kriszta lesz mellettem: ismerjük, megértjük egymást és jól is működünk együtt. Régóta vágytam egy ilyen jellegű kihívásra. Minden témára nyitott vagyok, kíváncsian várom!” – tette hozzá Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie. Október 10-től tehát a már jól ismert műsorvezetők, Novodomszky Éva, Somogyi Dia, Csalami Csaba, illetve Kolozsi Kilián mellett Rátonyi Kriszta és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie is várja a nézőket minden hétköznap és szombaton 10.25-től a Duna Televízió műsorán.

Kapcsolódó Cikkek