2019. november 14., csütörtök
Aliz

Belföld

Részeg siklóernyős pottyant a házra

Nem mindennapi balesethez riasztották a rendőrséget Mezőberényben. Egy ittas sofőrhöz kellett kiszállniuk, ám furcsa jármű fogadta őket.

Az 57 éves, büntetett előéletű mezőberényi férfi siklóernyőzés előtt felöntött a garatra, majd részegen egy ház tetején landolt. Az illető amellett, hogy nem rendelkezett semmilyen engedéllyel a jármű vezetéséhez, és komolyabb sérüléseket is szerzett a furcsa balesetben, még szigorú büntetésre is számíthat.

forrás: police.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Évente 3600 cukorbeteg lábát kell amputálni

  Évente 3600 cukorbeteg lábát kell amputálni

  Járványszerűen növekszik a cukorbetegek száma hazánkban, az elmúlt tizenöt évben másfélszer több páciensnél diagnosztizálták a problémát, jelenleg egymillió regisztrált beteg van.

 • Folytatódik a családvédelmi akcióterv

  Folytatódik a családvédelmi akcióterv

  A család az egyik legfontosabb egészségvédő faktor, a családokba történő befektetés az egészségügyi prevenciót is erősíti – jelentette ki Novák Katalin, család- és ifjúságügyekért felelős államtitkár a TEDxDunapart konferencián.

 • Adjunk nevet a kiskutyáknak!

  Adjunk nevet a kiskutyáknak!

  Kilenc német juhászkutya született három hete Dunakeszin, a kis négylábúak szeme már kinyílt, most próbálkoznak elindulni. Most éppen a nevükre várnak, a rendőrség Instagram-oldalán bárki javasolhat nevet a kis négylábúaknak, a lényeg, hogy „i”-vel kezdődjön – írja a rendőrség a honlapján.

 • 69 kiló heroint foglaltak le Budapesten

  69 kiló heroint foglaltak le Budapesten

  A magyar bűnüldözés történetének egyik legnagyobb mennyiségű – 69,1 kilogramm súlyú – heroinszállítmányát foglalták le a rendőrök Budapesten.