EUR: 331,50 Ft
CHF: 301,22 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Sport

Pályán csetlett-botlott a részeg partjelző – Videó!

Döbbenetes jeleneteknek lehetett tanúja a Beroun–Slan labdarúgó utánpótlás-mérkőzés cseh közönsége, de nem a meccs színvonala miatt.

A vicces pillanatokat az egyik partjelzőnek köszönhették, aki olyan részegen jelent meg a mérkőzésen, hogy a lábán sem tudott megállni. Egy darabig  próbálkozott, majd végül négykézláb kötött ki, és csak a földön mászva tudott „közlekedni”. A szervezők ezt látva úgy gondolták, jobb, ha lecserélik a berúgott asszisztenst.

Kapcsolódó Cikkek

 • Uszodai kirakós

  Uszodai kirakós

  Hatalmas népszerűségnek örvend a Tetris Challange Magyarországon,, amelyhez most Hosszú Katinka is csatlakozott egy fantasztikus fotóval, amelyet közösségi oldalára töltött fel.

 • Katinka 300. vk-győzelmére hajt

  Katinka 300. vk-győzelmére hajt

  Hosszú Katinka verhetetlen 200 méter vegyesen. Az úszók berlini világkupa-versenye berlini állomásának zárónapján is győzött, sorozatban ez volt a 66.

 • Rossi: Wales ellen más játék kell

  Rossi: Wales ellen más játék kell

  A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra legyőzte vasárnap a vendég azeri csapatot a Groupama Arénában rendezett Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen, így csoportjában feljött a második helyre és életben tartotta kijutási reményeit.