EUR: 332,15 Ft
CHF: 301,47 Ft
2019. október 16., szerda
Gál

Extra

Robbantottak! Egy videóban szerepel Harry herceg és Ed Sheeran

A jó ügy érdekében állt össze a két híresség. Október 10-én van a mentális egészség világnapja, ez alkalomból csatlakozott egy felhíváshoz Harry herceg és Ed Sheeran, akik egy viccesre sikeredett videóval robbantották fel a netet.

Sussex hercege közösségi oldalán is megosztották az a videót, amiben a két híresség találkozik egymással.


A felvételen az énekes becsönget Harryékhez, hogy közös ügyükről beszéljenek, ami mindkettejük számára ugyanolyan fontos. A 28 éves Ed Sheearan először azt gondolja, hogy végre megalapítják a „vörös csapatot” – ismerteti a Ripost.

„Az emberek egyszerűen nem értik, hogy milyen érzés nekünk – a viccelődések és a megjegyzések. Úgy gondolom, hogy eljött az ideje, hogy kiálljunk magunkért és azt mondjuk: vöröshajúak vagyunk, harcolni fogunk” – mondja a videóban az énekes, akit Harry herceg szakít félbe.

„Hát ez elég kínos. Félreértés történhetett, most a mentális egészség világnapjáról van szó?” – kérdezte a herceg, mire a popsztár gyorsan kitörli számítógépétől a „Vöröshajúak Egyesülete” címet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

  Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

  Nap mint nap szembesülnie kellett volna az emlékekkel a producernek az Egyesült Államokban, ahol a fia véget vetett az életének, ezért döntött úgy Andy Vajna, hogy haza költözik Magyarországra.

 • Ezért rajong Madár Vera

  Ezért rajong Madár Vera

  Bár a népszerű színésznő nádszál karcsú és vigyáz az alakjára, de imádja a finom falatokat és kimondottan rajong a különleges ételekért.

 • Ilyés Jenifer: Amiért jöttem, az teljesült

  Ilyés Jenifer: Amiért jöttem, az teljesült

  Ilyés Jenifer kissé csalódott, hogy  távoznia kellett a Sztárban Sztár leszekből! A célja azonban így is teljesült: a műsornak köszönhetően ugyanis rátalált egy menedzser, akivel már el is kezdték a közös munkát.