EUR: 334,66 Ft
CHF: 305,91 Ft
2019. november 15., péntek
Albert, Lipót

Belföld

Spanyol luxusingatlant vett a mutyipénzből az MSZP-s

A Magyar Nemzet birtokába jutott dokumentumok szerint a kispesti vagyonkezelő igazgatója, Kránitz Krisztián megvásárolt egy spanyolországi ingatlant, amelyet nem tüntetett fel a vagyonnyilatkozatában.

A lap által nyilvánosságra hozott dokumentum igazolja, hogy a spanyolországi ingatlan tulajdonosa „Don Ferenc Krisztian Kranitz” kispesti lakos lett. Gajda Péter, MSZP-s kispesti polgármester a Hír TV-nek azt mondta nem tudott a spanyol ingatlanról.


Közben a kispesti kokainozós felvételről elhíresült, visszaélésekről, lopásról, mutyiról és 100 milliós korrupciókról beszélő kispesti képviselő, Lackner Csaba felfüggesztette MSZP-s párttagságát. A Magyar Nemzet által megszerzett hangfelvételek szerint Lackner korábban arról is beszélt, hogy Kránitz, vagyis „Krinyó” hamarosan elmehet nyugdíjba, mert már megkereste a magáét, vagyonát 200-250 millió forintra becsülte. A hangfelvételek szerint az egyik beszélgetésen két különböző alkalommal is felmerül, hogy Kránitz 12 millió forintot kapott Lacknertől, míg Gajda Péter három milliót kapott.

d

Kapcsolódó Cikkek