EUR: 331,50 Ft
CHF: 301,22 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Extra

Szörnyű hír! Terry Blacket tömegsírba helyezhetik

Egyre csak növekszik az adóssága Terry Black gyerekeinek, akiknek még az is hatalmas gondot jelent, hogy miből temessék el apjukat.

Az előadóművész fia nemrég töltötte be a 18. életévét, azonban Dani mégsem tudott felhőtlenül örülni nagykorúságának. Már akkor kiderült, Terry Black nem hagyott rájuk semmit, sőt még a lakbér sincs hónapok óta kifizetve.


Mint arról beszámoltunk, egy esetben megoldódnának az előadóművész gyermekeinek a pénzügyi gondjai. Mégpedig, ha a bíróság elfogadná a 2016-ban elhunyt színésznő, Némedi Marika végrendeletét, amiben három budapesti és két vidéki ingatlanát Fannira hagyta. 

Azonban ezt a a végrendeletet megtámadták a színésznő testvérei. A per során az igazságügyi írásszakértő kijelentette, hogy a végakaraton szereplő aláírás hamis, de Terry Black fellebbezett – írta korábban a Ripost.


A Blikk most arról számol be, hogy a szeptember közepén kórházban elhunyt előadóművész teste hetek óta abban a kórházban pihen, ami szintén pénzbe kerül. A fiatalembert és húgát, Fannyt (14) lelkileg kikészíti a tudat, hogy ha nem siet valaki a segítségükre, közös sírba kerülhet az az ember, aki kicsi koruktól nevelte őket.

– Pénteken kaptuk meg azt a levelet, amelyben tájékoztat a kórház, hogy haladéktalanul temessük el aput, vagy intézik a köztemetést, ami azt jelenti, hogy egy tömegsírba kerülhet – mesélte remegő hangon a Blikknek Dani.

A kamasz fiú a levelet olvasva azonnal hívta a kórházat, ahol újabb rossz hírt kapott: már a holttest „túltárolási” díja is ketyeg, október 4-étől napi 150 eurót (körülbelül 48 ezer forintot) is kell fizetnie Terry Black földi maradványai után, ami jelenleg mintegy 200 ezer forintnál tart. A gyerekek és gyámjuk egyelőre nem tudják, miből teremtik elő a szükséges pénzt.

– Fanny még nem fogja fel, mekkora bajban vagyunk, hogy az apja 10 ezer eurós lakbértartozása miatt a hó végén el kell hagynunk a lakást. De talán jobb is így, Dani viszont pontosan tudja, hogy utcára kerülnek, az apjuk pedig egy közös sírba – mondta szomorúan a Blikknek Árvai Mónika, akire Terry Black a gyermekeit bízta.

Kapcsolódó Cikkek