EUR: 331,46 Ft
CHF: 301,22 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Belföld

Támadás Zuglóban! Eltörték a kalauz csontját

Többször megütötte és meg is rúgta a kalauzt az a férfi, aki ellen a Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.

A 27 éves férfi még a tavalyi év áprilisában szállt fel jegy nélkül a Nyugati Pályaudvaron a Lajosmizse felé induló vonatra. Amikor a jegyvizsgáló a jegyét kérte, a férfi tőle kívánt jegyet vásárolni. A vasúti alkalmazott közölte vele, hogy ez nem lehetséges, hanem pótdíjat kell fizetni, vagy le kell szállni. Az utas indulatba jött és kiabálva meglökte a jegyvizsgálót, majd az időközben a XIV. kerület, Zugló Vasútállomásra érkező vonatról mindketten leszálltak – áll az Ügyészség oldalán.


Amikor a fiatalember észrevette, hogy a kalauz értesíti a rendőröket kiabálni kezdett vele, majd többször ököllel arcon és fejen ütötte, valamint combon és bokán rúgta. A bántalmazás következtében az áldozat, csonttöréses sérülést szenvedett el.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elfogták az autóst leszúró afgán férfit

  Elfogták az autóst leszúró afgán férfit

  Egy 33 éves afgán férfi késsel megsebesített egy gondozót hétfőn délután Ausztriában, a Wullowitz településen lévő menekültszálláson, majd agyonszúrt egy autóst, akinek járművét elvéve szökésnek eredt – közölte Felső-Ausztria rendőrsége.

 • Orbán Viktor: Magyarország legerősebb pártja a Fidesz

  Orbán Viktor: Magyarország legerősebb pártja a Fidesz

  A mai önkormányzati választáson bebizonyosodott, hogy továbbra is a Fidesz-KDNP a legerősebb pártszövetség Magyarországon – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap esti a kormánypárt eredményváróján.

 • Kormánypárti sikerek Budapesten

  Kormánypárti sikerek Budapesten

  A nyolcadik önkormányzati választáson a 23 fővárosi kerület közül tizennégyben ellenzéki, hétben kormánypárti  kettőben pedig a kormánypártok által támogatott független polgármesterjelölt nyert.