EUR: 331,46 Ft
CHF: 301,22 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Belföld

Tarlós István: Lesz egy emelt díjas beszélgetésem Orbán Viktorral – Videó!

Videó-interjút készített a PestiSrácok.hu Tarlós István főpolgármesterrel, amelyben többek között szó esett a főváros viszonyáról a kormányzattal és Tordai Bence abszurd provokációjáról is.

„Már jeleztem Orbán Viktornak, hogy ha a helyemen maradok vasárnap, lesz egy emelt díjas beszélgetésem vele arról, hogy mennyit is kell visszakapnunk a közös kasszából” – mondta a PestiSrácok.hu-nak adott (videó)interjújában Tarlós István főpolgármester, aki szerint jó volna, ha az ellenzék legalább egymás között megbeszélné, hogy akkor ő egy báb, vagy egy autokrata vezető, mert mindkettőt mondogatják, pedig a két fogalom kizárja egymást – írja a Ripost.


„A valóságban szigorú feltételeket támasztottam az újraindulásom elé és végül 15 pontban rögzítettük a kormánnyal azokat – mondta el Tarlós István, aki hozzátette: Orbán Viktorral a jövő generációit illető nagy egyetértés mellett kemény vitákat folytat Budapest érdekében. Tarlós beszélt a főváros élén elért eredményeiről és sok más mellett arról is: milyen zenét szeret és miért kellett”Tordai Benedeknek”, a “demokrácia szélső értékének” megmutatni, hogy nem provokálhat kedvére – számol be a Ripost.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Elfogták az autóst leszúró afgán férfit

  Elfogták az autóst leszúró afgán férfit

  Egy 33 éves afgán férfi késsel megsebesített egy gondozót hétfőn délután Ausztriában, a Wullowitz településen lévő menekültszálláson, majd agyonszúrt egy autóst, akinek járművét elvéve szökésnek eredt – közölte Felső-Ausztria rendőrsége.

 • Orbán Viktor: Magyarország legerősebb pártja a Fidesz

  Orbán Viktor: Magyarország legerősebb pártja a Fidesz

  A mai önkormányzati választáson bebizonyosodott, hogy továbbra is a Fidesz-KDNP a legerősebb pártszövetség Magyarországon – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap esti a kormánypárt eredményváróján.

 • Kormánypárti sikerek Budapesten

  Kormánypárti sikerek Budapesten

  A nyolcadik önkormányzati választáson a 23 fővárosi kerület közül tizennégyben ellenzéki, hétben kormánypárti  kettőben pedig a kormánypártok által támogatott független polgármesterjelölt nyert.