2020. január 19., vasárnap
Sára, Márió

Belföld

Tarlós: Mellébeszélésektől hemzseg a kampány

Példátlanul hamis, mellébeszélésektől hemzsegő főpolgármester-jelölti kampányt folytat az ellenzék, amelynek a jelöltjei tapasztalatlanok is – jelentette ki Tarlós István harmadik ciklusára készülő főpolgármester a Karc FM-nek.

Tarlós István azt mondta, a kampányok egyre gátlástalanabbak, durvábbak és hamisabbak.


– Olyan hamis, csúsztatásoktól, mellébeszélésektől hemzsegő kampányt, mint ez a mostani, én harminc év alatt még nem éltem meg – fogalmazott a főpolgármester, hozzátéve, hogy a mostani egy példátlanul hamis kampány.

A politikus elmondta: korábban a főpolgármester-jelöltek arról beszéltek, hogy mit csináltak. Most viszont a mezőny minden tagja tapasztalatlan, és főleg a magát legerősebbnek mondó Karácsony Gergely zuglói polgármester, ellenzéki főpolgármester-jelölt az, aki gyakorlatilag nem tényleges fővárosi ügyekről és főpolgármesteri kompetenciákról beszél.


– Eközben Karácsony Gergely az által vezetett kerületet érintően, az egyetlen területen, ahol teljesítményeket sorolhatna fel, tapintatos hallgatásba burkolózik az egész kampány alatt – vélekedett Tarlós.

Tarlós István szerint az ellenzéki főpolgármester-jelölt kampányának célja, hogy úgy állítsa be, mintha a fővárosi választás az ellenzék irreális vágyai szerinti kormányváltással lenne azonos.

 

Karácsony fél Tóth Csabától

Tarlós Istvánt a műsorban Karácsony Gergely őszödi beszédéről is kérdezték. – Karácsony Gergely a saját hangján triviális módon kimondott bizonyos mondatokat, amelyeknek súlyos tartalmuk van – mutatott rá Tarlós, hozzátéve: most már érhető, hogy miért nem akar beszélni az általa vezetett kerületről Karácsony Gergely, aki a televízióban elmondja, hogy őt nem lehet megfélemlíteni, de fél Zugló arról beszél, hogy milyen a kapcsolata Tóth Csaba szocialista képviselővel. – Zuglóban nagyon régóta beszélik, hogy a polgármester nagyon fél ettől a képviselőtől, a zuglói testület pedig Karácsony Gergely saját szavai szerint kezelhetetlen számára.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Egyre többen veszik igénybe a személyi kedvezményt

    Egyre többen veszik igénybe a személyi kedvezményt

    Az erősödő adótudatosságnak és a bővülő kedvezményeknek köszönhetően a személyi kedvezményt igénybevevők száma is egyre jobban nő. Míg 2010-ben 69 ezren vették igénybe a bizonyos betegségek után járó úgynevezett személyi kedvezményt, addig 2018-ben már 258 ezren – tájékoztatta Izer Norbert adóügyekért felelős államtitkár az MTI-t.

  • Egyre több migráns érkezik

    Egyre több migráns érkezik

    Egyre több migráns érkezik, akik folyamatosan keresik a lehetőséget, hogy bejussanak Európába – mondta Kis-Benedek József nemzetbiztonsági szakértő szombat este az M1 aktuális csatornán.