EUR: 334,03 Ft
CHF: 307,15 Ft
2019. november 14., csütörtök
Aliz

Extra

Titokban férjhez ment Tóth Gabi

Tóth Gabi és Krausz Gábor október derekán fogadtak egymásnak örök hűséget. A pár teljes titokban, Gábor szülői házában mondta ki az igent, egy szűk körű, meghitt szertartáson. Teljes a boldogság, decemberben megszületik a kislányuk, a séfnek ráadásul az édesapjával is rendeződött a kapcsolata. 

„Hálás vagyok! Keményen megdolgoztam én ezért a boldogságért! Megérdemlem!” – írta közösségi oldalán Tóth Gabi, miután kiderült, hogy két héttel ezelőtt összeházasodtak szerelmével, Krausz Gáborral. Bár az énekesnő és férje korábban három napig tartó lagziról álmodott, kislányuk érkezése mindent felülírt. „Ez a lagzi elmaradt, de jövőre már a kislányunk is ott lesz velünk. Nem egészen úgy házasodtunk össze, mint terveztük, mégis életem legcsodálatosabb napja volt. (…) Az arcomat fátyol takarta, amire ráírtuk: »szeretlek, Krausz«, mert mindig így szoktam neki mondani” – áradozott a Best magazinnak a Sztárban sztár leszek! mentora, Gabi. A szűk körű esküvő helyszíne is nagyon meghitt volt, Gábor szülői házában tartották, ahol gyerekkorát töltötte. Mint mondta, korábban álmodni sem mert hasonló boldogságról. – Megismertem Gabit, hamarosan lányunk születik, meg is nősültem, mindez megfűszerezve egy nagy ajándékkal: hosszúnak tűnő évek után rendeződött a kapcsolatom édesapámmal – jelentette ki a séf.


fotó: Instagram

 

Gabi miatt békült ki az édesapjával Gábor
A sztárséf és édesapja viszonya nem volt felhőtlen, Gábor szerint Gabival való szerelme segített ezen is. – Gabinak köszönhetően nemcsak az igazi szerelmet ismerhettem meg, hanem kaptam egy családot, és a sajátomat is visszakaptam, leginkább az édesapámat. Azóta sokkal jobban megnyílunk egymásnak, sokkal bensőségesebb lett a kapcsolatunk, amit az általa szervezett esküvővel koronáztunk meg – mondta Gábor a Bestnek.

 

fotó: TV2

Kapcsolódó Cikkek

 • Fölszállott a páva – Ők küzdenek a továbbjutásért

  Fölszállott a páva – Ők küzdenek a továbbjutásért

  Holnap este folytatódik a második elődöntővel Fölszállott a páva gyermekévadának élő műsora a Duna Televízión. Magyarország egyetlen néptáncos és népzenei tehetségkutatójában most is négy kategóriában mutatja meg tudását az újabb tizenkét produkció, akik közül a decemberi középdöntőkbe zsűri  juttatja tovább a legjobb hat produkciót.

 • Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

  Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

  Nehéz éveket tudhat maga mögött Szulák Andrea. 2015-ben szakított kislánya édesapjával, Gáborral, s mindeközben a változó kor okozta nehézségekkel is meg kellett küzdenie – a színésznő a Családvarázsban mesélt az érzéseiről.

 • Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Bár Németh Lajos három éve nyugdíjba vonult, napjai így is mozgalmasan telnek. Aktívan sportol, sok időt tölt az unokáival, és a meteorológiával sem hagyott fel. A 69 éves időjóst a Lokál egy őszi napsütéses reggelen kísérte el a Margit-szigetre, ahol a lenyűgöző budapesti panorámát csodálva Lajos őszintén mesélt gyermekkoráról, karrierjéről, családjáról és a fővároshoz fűződő kedves emlékeiről.

 • Dér Heni: A mű nő nem nő!

  Dér Heni: A mű nő nem nő!

  A mű nő nem nő – vallja Dér Heni aki alternatívát kínál azoknak, akik nem akarnak plasztikáztatni. Ezért egy életmódprogramot indít a valódi nők támogatására, amelyben csak olyasmit javasol, amiről az elmúlt 15 évben maga megbizonyosodott.