EUR: 331,50 Ft
CHF: 301,22 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Extra

Tóth Gabi: Gábor egy csodálatos apajelölt

Azt hitte, hogy nem lehet saját gyermeke, így örökbe fogadást tervezett Tóth Gabi, aki végül természetes úton teherbe esett. Kislányát decemberre várja, szerelme, Krausz Gábor pedig már most úgy viselkedik, mint egy igazi családfő.

Fenekestül felfordult az idén Tóth Gabi élete. Áprilisban jegyezte el az énekesnőt kedvese, Krausz Gábor, rá pár napra pedig kiderült: első közös gyermekük is úton van. A Sztárban sztár leszek! zsűritagja azt hitte, hogy egészségügyi problémái miatt természetes úton nem lehet gyermeke. A csoda azonban mégis megtörtént.


„18 évesen közölték, hogy túl sok esélyt nem adnak arra, hogy saját babám születhessen. Ilyenkor az emberben elindul egy gyászfolyamat, még akkor is, ha fiatal. (…) Sok nő írt, hogy ne adjam fel, nekik is ezt mondták, de én ezt egy szép helyre eltettem magam. Sok kis árva lélek vár szerető családra, úgy voltam vele, hogy örökbe fogadok, amit még nem zárok ki” – kezdte a Családvarázsban a 31 éves énekesnő, aki tavaly tavasszal vállalta fel a kapcsolatát Krausz Gábor séffel.

„Gábor egy csodálatos apukajelölt, annyira törődik velünk, vigyáz ránk és visz minket mindenhova. Rengeteget beszélgetünk, mesélek neki arról, hogy hogyan élem meg ezt az egészet, és ő érdeklődve hallgatja, ezáltal őt is bevonom, és egy kicsit olyan, mintha ketten lennénk várandósak. (…) Sokat hallgattatom vele a baba szív hangját, amint rúg, rakom oda a kezét, kérem, hogy beszéljen hozzá, hogy a hangját majd megismerje” – mondta.


Ne kritizáljuk egymást!

Gabi igyekszik nem foglalkozni a negatív kommentekkel a várandóssága alatt.

„Mindenkinek vannak rosszabb, fáradtabb napjai, sokszor érzem magam kövérnek, és nincs kedvem sehova se menni. Mi emberek inkább fogjunk össze, és ne kritizáljuk egymást, hisz senkinek sem egyforma a váradóssága, ahogy a gyereke sem lesz az” – tette hozzá.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek