EUR: 332,13 Ft
CHF: 301,82 Ft
2019. október 16., szerda
Gál

Belföld

Újabb áldozata van a bakonyjákói tömegszerencsétlenségnek

Két héttel ezelőtt ütközött össze egy gyerekeket szállító busz és egy személyautó a Veszprém megyei településen. A baleset következtében mind a két jármű az árokba borult.

A személyautóban három nő utazott, vezetője, egy 27 éves nő a helyszínen meghalt, egyik utasa súlyos sérüléseket szenvedett, őt mentőhelikopter szállította kórházba, másik utasát, aki szintén megsérült, mentőautó vitte el- írja a Veol.hu.


A lap információi szerint a kisbuszban egy sofőr és nyolc, 2-15 év közötti gyermek utazott, a mentők mindenkit kórházba vittek.

Most a lap arról számol be, hogy meghalt az a sérült, akit a helyszínről mentőhelikopter vitt a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházba. Oláh Attila, a kórház orvos-igazgatója azt mondta, a 35 éves nő életveszélyes, többek között koponyasérüléssel került hozzájuk.

Kapcsolódó Cikkek

 • A kenyérsütés az igazi szeretet

  A kenyérsütés az igazi szeretet

  Október 16-án ünneplik a kenyér világnapját. Korábban Szabadfi Szabolcsnál, azaz Szabi, a péknél jártunk, hogy elárulja a tökéletes házi kenyér titkát.

 • Dagad a kispesti mutyibotrány

  Dagad a kispesti mutyibotrány

  Ismeretlen tettes ellen gazdasági vesztegetés bűntette miatt nyomozást indított a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Hír TV-hez jutott hangfelvételek alaján, amelyeken Lackner Csaba kispeti szocialista képviselő arról beszél, hogy aki az önkormányzati politikában nem keres meg évente 100 millió forintot, az szerinte hülye, közben pedig egy fehér poros zacskót tart a kezében.

 • Borkai Zsolt kilépett a Fideszből

  Borkai Zsolt kilépett a Fideszből

  Kilép a Fideszből Borkai Zsolt, Győr vasárnap újraválasztott polgármestere. A kínos botrányba keveredett politikus sajtótájékoztatóján azt is bejelentette, hogy függetlenként irányítja a következő öt évben a megyeszékhelyet.