2019. november 14., csütörtök
Aliz

Extra

Vetkőzésben szégyellős Balázsovits Edit

Balázsovits Edit egy vagány, ízig-vérig színésznő. Megjelenése mindig magabiztosságot sugároz, könnyen azt hihetnénk, nincs számára lehetetlen. A Nő Comment! legfrissebb epizódjában azonban kiderült, hogy Edit bizonyos helyzetekben kimondottan szégyellős, ilyen például a színpadi vetkőzés is, amiről néhány kulisszatitkot is elárult.

A nagysikerű  NőComment! című talkshowban hétről hétre ismert nők és egy férfivendég boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat. A legfrissebb epizódban Ábel Anita, Balázsovits Edit, Bódi Margó, Dobó Kata, Kovács Patrícia és Lakatos Márk volt a vendég, aki a műsor végén öltözködési tippekkel is ellátta a hölgyeket.


Még előtte, a beszélgetésekben azonban meglepő titokra derült fény, mint kiderült, Balázsovits Edit egyenesen retteg arról, ha a közönség előtt kell ledobnia a textilt.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

“Én a színpadon bármit felveszek, csak le nem” – kezdte nevetve. “Az nem fordulhat elő, hogy engem tangában lássanak, testdublőrt kérnék, de még nem volt erre példa” – folytatta a 44 éves színésznő, akit a többi vendég végül mégiscsak meggyőzött arról, hogy nincs miért szégyenkeznie.


“Ha tényleg arról lenne szó, hogy életem filmje, és olyan a szerep, hogy megkívánja, akkor belemennék, de az biztos, hogy bele is halnék, mert szerintem nagyon hülyén nézek ki tangában. Vetkőztem már színpadon, de az nagyon régen volt, és az is halálosan rossz és félelmetes volt. Pedig megkívánta a szerep, nem öncélú vetkőzés volt, bele volt írva a sztoriba, így muszáj volt. Dodó akkor még udvarolt nekem, és beült megnézni az előadást. Végülis elvett, szóval sikerült. Ő közben egyébként arra gondolt, hogy milyen lehet, ha ezt az anyám látja. Majd felment egy vászonszerűség, és ott ült a színpadon az anyám, mert benne volt a darabban” – emlékezett vissza Edit.

A talkshow teljes adását vasárnap 17 és 22 órakor láthatják a nézők a Spektrum Home-on.

Kapcsolódó Cikkek

 • Fölszállott a páva – Ők küzdenek a továbbjutásért

  Fölszállott a páva – Ők küzdenek a továbbjutásért

  Holnap este folytatódik a második elődöntővel Fölszállott a páva gyermekévadának élő műsora a Duna Televízión. Magyarország egyetlen néptáncos és népzenei tehetségkutatójában most is négy kategóriában mutatja meg tudását az újabb tizenkét produkció, akik közül a decemberi középdöntőkbe zsűri  juttatja tovább a legjobb hat produkciót.

 • Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

  Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

  Nehéz éveket tudhat maga mögött Szulák Andrea. 2015-ben szakított kislánya édesapjával, Gáborral, s mindeközben a változó kor okozta nehézségekkel is meg kellett küzdenie – a színésznő a Családvarázsban mesélt az érzéseiről.

 • Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Bár Németh Lajos három éve nyugdíjba vonult, napjai így is mozgalmasan telnek. Aktívan sportol, sok időt tölt az unokáival, és a meteorológiával sem hagyott fel. A 69 éves időjóst a Lokál egy őszi napsütéses reggelen kísérte el a Margit-szigetre, ahol a lenyűgöző budapesti panorámát csodálva Lajos őszintén mesélt gyermekkoráról, karrierjéről, családjáról és a fővároshoz fűződő kedves emlékeiről.