2020. július 15., szerda
Henrik, Roland

PR

12 év alatt 800 millió forinttal támogatta a gyerekeket az MVM

Az MVM Csoport vezetői idén tizenhárom intézmény, kórház és gyermekeket segítő civil szervezet képviselőinek adtak át támogatást a nagy múltra visszatekintő Élménynapon. A vállalat ezzel összesen már több mint 800 millió forinttal támogatta a beteg és hátrányos helyzetű gyerekeket.

Az MVM Zrt. és az MVM Partner Zrt. tizenkettedik alkalommal rendezte meg a „Legszebb napom” elnevezésű Élménynapot, amelynek célja, hogy feledhetetlen élményt szerezzen a tartósan beteg, fogyatékkal élő, mozgáskorlátozott, illetve hátrányos helyzetű gyermekeknek. Idén 800 kicsi napját tették szebbé, 12 év alatt pedig már több mint 10 ezer lurkót láttak vendégül. Az eseményen a két vállalat vezetői az alapítványoknak szánt adományokat is átadták. Az MVM Zrt. és az MVM Partner Zrt. az elmúlt 12 évben már összesen több mint 800 millió forinttal támogatott jótékonysági szervezeteket, alapítványokat. – Az Élménynap története során kiosztott adományok a legjobb helyre kerültek – mondta Kóbor György, az MVM Zrt. elnök-vezérigazgatója.


Az adományokból összesen 13 intézmény és szervezet részesült, köztük a Tűzoltó utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítvány, akiknek szívügyük a segítségnyújtás. Céljuk, hogy a kezelésre szoruló betegek gyógyításuk során a legmagasabb színvonalú ellátásban részesülhessenek, amihez a legújabb diagnosztikus és terápiás eljárások alkalmazása, korszerű műszerpark, kulturált környezet és megfelelően képzett, elhivatott szakembergárda szükséges.

Fotó: MVM Zrt.

Fotó: MVM Zrt.

 

Kapcsolódó Cikkek