2019. november 14., csütörtök
Aliz

Extra

2 éves lett Arun, az állatkert sztárja

Óriási bulit csaptak pénteken a Fővárosi Állatkertben. Második születésnapját ünnepelte a kis Arun, melyet egy gyümölcsös szalmatortával is megleptek a gondozók. 

Minden idők legcukibb szülinapi zsúrjába csöppentek bele azok, akik november 8-án ellátogattak a Fővárosi Állatkertbe. Ekkor lett ugyanis kétéves Arun, mely majd kiugrott a bőréből, amikor meglátta, hogy milyen ínycsiklandó finomságot készítettek neki a születésnapjára. Rögtön el is kezdett lakmározni, a kedvence a piros alma volt. A bulihoz később a szülei, Angele és Assam is csatlakozott. A kis Arun pedig nem fukarkodott, a csemegéből nekik is örömmel adott. A tortalapokat egyébként pékek készítették külön erre az alkalomra.


Az állatkert mindig nagy figyelmet fordít az állatok megünneplésére, de ezeken a jeles napokon a látogatókról sem feledkeznek meg. Most például, aki Arunnal egy napon, vagyis november 8-án született, az jelképes áron válthatott jegyet.

Arun, a kiselefánt (Fotó: Cser Dániel)

Arun, a kiselefánt (Fotó: Cser Dániel)

Arun, a kiselefánt (Fotó: Cser Dániel)

Arun, a kiselefánt (Fotó: Cser Dániel)

Arun, a kiselefánt (Fotó: Cser Dániel)

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Fölszállott a páva – Ők küzdenek a továbbjutásért

  Fölszállott a páva – Ők küzdenek a továbbjutásért

  Holnap este folytatódik a második elődöntővel Fölszállott a páva gyermekévadának élő műsora a Duna Televízión. Magyarország egyetlen néptáncos és népzenei tehetségkutatójában most is négy kategóriában mutatja meg tudását az újabb tizenkét produkció, akik közül a decemberi középdöntőkbe zsűri  juttatja tovább a legjobb hat produkciót.

 • Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

  Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

  Nehéz éveket tudhat maga mögött Szulák Andrea. 2015-ben szakított kislánya édesapjával, Gáborral, s mindeközben a változó kor okozta nehézségekkel is meg kellett küzdenie – a színésznő a Családvarázsban mesélt az érzéseiről.

 • Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Bár Németh Lajos három éve nyugdíjba vonult, napjai így is mozgalmasan telnek. Aktívan sportol, sok időt tölt az unokáival, és a meteorológiával sem hagyott fel. A 69 éves időjóst a Lokál egy őszi napsütéses reggelen kísérte el a Margit-szigetre, ahol a lenyűgöző budapesti panorámát csodálva Lajos őszintén mesélt gyermekkoráról, karrierjéről, családjáról és a fővároshoz fűződő kedves emlékeiről.