EUR: 353,00 Ft
CHF: 331,85 Ft
2020. július 10., péntek
Amália

Egyéb Dunaújváros

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség rendezvényei

Az október és a november sem telik unalmasan, hiszen a DLSZ a közelmúltban is rengeteg kupát, programot szervezett. Többek között: megemlékezést október 23-án és halottak napján, suli- és ovifocit, emellett a III. Diablo amatőr kispályás labdarúgó tornát is megrendezték.

A Diablo Kupát októberről november 9-re kellett csúsztatnia a DLSZ vezetésének, de ezenkívül minden rendezvénnyel a versenynaptár szerint tudtak dolgozni. Október 17-én a sulifocival kezdtek, melyet az első és a második korcsoportnak rendeztek, közben zajlott az ovifoci kupa is, a hónap végéhez közeledve pedig az általános iskolák 3. és 4. osztálya is megmérettetett. A Szabadság Kupa október 23-án kimondottan nagy népszerűséggel zajlott, hiszen az ország több pontjáról is érkeztek csapatok, sőt néhol a hölgyek is a labdába rúgtak.


November 1-jén, halottak napján megemlékeztek három kiváló labdarúgóról, barátról, akik sajnos már itt hagytak bennünket: Ádám Anitáról, Héger Ádámról és Komáromi Ádámról. A rendezvény szintén népszerű volt, nevezett fehérvári, baracsi, de pesti csapat is a megmérettetésre. Fiúknál 10, a hölgyeknél pedig 6 csapat nevezett a rendezvényre. Az eseményen dr. Sürü Renáta jegyző asszony köszöntötte az egybegyűlteket, és ünnepi beszédet mondott.

November 16-án a Gárdonyi Géza Általános Iskolával közösen megrendezésre kerülő lábtoll-kupával várják az érdeklődőket, mely újdonságnak számít több szempontból is. Célja, hogy népszerűsítsék a sportot, és többen megismerjék a mozgásformát. Nyáron, a szövetség egyik ülésén jött szóba, hogy létre kellene hozni a Speciális Sportok Bizottságát.


Speciális Sportok Bizottsága

A kispályás labdarúgáson kívül mindent ők szerveznek, emellett biztosítják az anyagi hátteret is. Idetartozik például az esport is, mely egyre népszerűbb a fiatalok körében. Emellett a lábtoll és a teqball is ide fog csatlakozni, ez még szervezés alatt van. Emellett jótékony célja is van a bizottságnak, hiszen a speciális mozgásigényű gyermekekkel is külön szeretnének foglalkozni.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.