EUR: 353,12 Ft
CHF: 332,13 Ft
2020. július 10., péntek
Amália

Egyéb Békéscsaba

A kicsik példaképe Makra Noémi

Makra Noémi, bár nagyrészt Budapesten edz, továbbra is a Torna Club Békéscsaba színeiben versenyzik. Büszkévé téve ezzel mind a várost, mind az egyesületet. 

A napokban ismét alkalma volt hazalátogatni, mielőtt nyaralni, pihenni indult. A fiatal tornászok lelkesen fogadták, számukra valódi példakép a  21 éves sportoló. Makra Noémi az idei évben is kiemelkedő eredményeket ért el. Legutóbb Győrben, a Mesterfokú Tornászbajnokságon szerepelt kiválóan. Gerendán első, felemás korláton második, egyéni összetettben harmadik lett. A gerenda a kedvenc szere, ezért még nagyobb volt az öröm.


Kérdésünkre elmondta, hogy kemény munkával, sok edzéssel telt az év. A versenyekre való felkészülés megkívánta a feszített munkatempót. Több mint egy éve Budapesten, a központi tornacsarnokban vannak az edzései, napi 6-7 órás időintervallumokban. Azonban a sűrű program mellett ha akad egy kis szabadideje, akkor hazalátogat Békéscsabára. A tornásznő távlati céljai közt szerepel, hogy edző lehessen, ám addig még rengeteg munka áll előtte.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.