2020. július 16., csütörtök
Valter

Aktuális

A magyar érdekeket támadja az ellenzék

Gyalázatos és példátlan, ahogy a magyar bevándorláspárti ellenzék a magyar nemzeti érdekeket támadja – mondta Hidvéghi Balázs pénteken. A fideszes európai parlamenti képviselő Várhelyi Olivér magyar uniós biztosjelölt előző napi EP-meghallgatására reagált.

Szerinte Várhelyi meghallgatásán nem szakmai vita folyt, hanem színtisztán politikai hadjáratot folytattak ellene a bevándorláspárti erők.


– Az elmúlt hetekben a teljes magyar bevándorláspárti ellenzék mással sincs elfoglalva, minthogy a magyar nemzeti érdekek ellen áskálódjon Brüsszelben, és megpróbálja megakadályozni a magyar biztosjelölt megválasztását – mondta az EP-képviselő.

Hidvéghi Balázs szavai szerint a magyar bevándorláspárti ellenzék rendkívül frusztrált, sorozatban veszíti el a fontos választásokat Magyarországon, így volt a legutóbbi országgyűlési és EP-választáson is. – Értem, hogy rendkívül szomorúak, de ez nem jogosítja fel őket arra, hogy a nemzeti érdek ellen áskálódjanak Brüsszelben vagy bármely más fővárosban – tette hozzá.

Budapest, 2019. május 26.
Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója beszél a Fidesz-KDNP eredményváró rendezvényén tartott sajtótájékoztatón a Bálna Budapest rendezvényközpontban 2019. május 26-án.
MTI/Máthé Zoltán

Kapcsolódó Cikkek