EUR: 351,14 Ft
CHF: 330,44 Ft
2020. július 03., péntek
Kornél, Soma

Egyéb Szekszárd

A mi fesztiváljaink minősítettek!

A Magyar Fesztivál Szövetség legrangosabb elismerését vehette át november 19-én Zsikó Zoltán, a Babits Mihály Kulturális Központ ügyvezető igazgatója Százhalombattán. Rétvári Bence államtitkár és Márta István, a Magyar Fesztivál Szövetség elnöke „Minősített fesztivál” címmel díjazta a Pünkösdi Hal- és Vadünnepet, valamint a Szekszárdi Szüreti Napokat.

„Minősített fesztivál” címmel díjazták a Szekszárdi Szüreti Napokat  Fotó: Nagy Nándor

Zsikó Zoltán kiemelte, hogy ezzel szakmai berkekben is elismerték a helyi rendezvények színvonalát, minőségét, és a belefektetett munkát.


– Ezt a két nagyszabású rendezvényt ezentúl minősített fesztiválként tartják számon. Ezzel a legrangosabb szakmai szervezet kifejezte az elismerését, és bátran mondhatjuk azt, hogy Szekszárd a legnagyobb pályán játszik és a szekszárdi fesztiválokat országosan elismerik. Mindenkinek szeretném megköszönni a támogatását, főként a vállalkozóknak, akiknek a segítsége nélkül ezek nem jöhettek volna létre. A munkatársaim áldozatos munkája is fontos volt ezek lebonyolításában, és természetesen szeretném megköszönni a szekszárdi közönségnek, hogy velünk tartanak és támogatnak bennünket – nyilatkozta Zsikó Zoltán.

Kapcsolódó Cikkek