EUR: 336,83 Ft
CHF: 313,56 Ft
2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Egyéb Székesfehérvár

A Pál utcai fiúk: 70.

Dalra fakadtak a Pál utcai fiúk Fotó: Vörösmarty Színház

A Vörösmarty Színház A Pál utcai fiúk című darabja elérte a 70. előadásszámot! A kerek szám alkalmából a darab végén Szikora János igazgató a produkció pillanatképeit tartalmazó tortával köszöntötte az alkotókat. A közönség körében igen népszerű előadás természetesen 2020-ban is műsoron lesz a Vörösmarty Színház programjában. Az ünnepi pillanatok után Sághy Tamás és Brasch Bence mondta el a véleményét.

– Nagy öröm mindannyiunknak, hogy a 70. előadást is megéltük. Egyrészt a darabot is nagyon szeretem, másrészt azokat a fiatalembereket, akikkel együtt játszom, és rendkívül tehetségesnek tartom őket – mondta Sághy Tamás (Rácz tanár úr).


– Negyedévesek voltunk az egyetemen, amikor felkért minket a színház, hogy játsszuk el ezt az előadást. Kilencen voltunk az osztályban fiúk, és ebből heten vagyunk benne a mostani A Pál utcai fiúkban. Minden találkozás ünnep, hisz a diploma után egyre ritkábban találkozunk – vélte Brasch Bence (Geréb).

Kapcsolódó Cikkek

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.

 • Jól debütált a kanadai!

  Jól debütált a kanadai!

  Új vezetőedzővel feszültek neki a Brassó csapatának a Dunaújvárosi Acélbikák, és úgy tűnik, bevált a váltás: 7-5-re nyertek a hazaiak.