2020. július 05., vasárnap
Emese, Sarolta

Egyéb Székesfehérvár

A Pál utcai fiúk: 70.

Dalra fakadtak a Pál utcai fiúk Fotó: Vörösmarty Színház

A Vörösmarty Színház A Pál utcai fiúk című darabja elérte a 70. előadásszámot! A kerek szám alkalmából a darab végén Szikora János igazgató a produkció pillanatképeit tartalmazó tortával köszöntötte az alkotókat. A közönség körében igen népszerű előadás természetesen 2020-ban is műsoron lesz a Vörösmarty Színház programjában. Az ünnepi pillanatok után Sághy Tamás és Brasch Bence mondta el a véleményét.

– Nagy öröm mindannyiunknak, hogy a 70. előadást is megéltük. Egyrészt a darabot is nagyon szeretem, másrészt azokat a fiatalembereket, akikkel együtt játszom, és rendkívül tehetségesnek tartom őket – mondta Sághy Tamás (Rácz tanár úr).


– Negyedévesek voltunk az egyetemen, amikor felkért minket a színház, hogy játsszuk el ezt az előadást. Kilencen voltunk az osztályban fiúk, és ebből heten vagyunk benne a mostani A Pál utcai fiúkban. Minden találkozás ünnep, hisz a diploma után egyre ritkábban találkozunk – vélte Brasch Bence (Geréb).

Kapcsolódó Cikkek

  • Kupa vagy liga?

    Kupa vagy liga?

    Az Atomerőmű KSC Szekszárd jelezte az Európai Kosárlabda Szövetségnek, hogy a következő szezonban az Európa Kupa helyett az Euroligában szeretne indulni.

  • Mehetünk már szaunázni?

    Mehetünk már szaunázni?

    Az országszerte bevezetett enyhítéseknek köszönhetően sorra nyílnak a fürdők, beüzemelik a strandokon a termálmedencéket is és befűtötték a szaunákat.