2019. november 14., csütörtök
Aliz

Belföld

Így fogadta Orbán Viktor a Budapestre érkező Erdogant – Fotók!

Megérkezett Budapestre Recep Tayyip Erdogan török elnök, akit először Áder János köztársasági elnök fogadott a Sándor-palotában.

Ezt követően Orbán Viktor miniszterelnök fogadta a török elnököt a Karmelita kolostorban. A kormányfő a találkozóról több fotót is megosztott facebook oldalán:


“Törökország elnöke Budapesten // The President of Turkey in Budapest” – írta Orbán Viktor a bejegyzéshez.

Erdogan érkezése miatt, ma ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítani a fővárosban.


A BKK közleményében azt írta, hogy a változások főleg az Andrássy út–Lánchíd útvonalat és az ezt keresztező utcákat, valamint a budai Vár környékét érintik. Aki teheti, az használja a kötöttpályás közösségi közlekedési vonalakat, főképp az M2-es, az M3-as és az M4-es metrót. Rövidebb időszakra korlátozzák a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környéki utakat is. A Budapesti Rendőr-főkapitányság pedig arról adott tájékoztatást, hogy csütörtök éjfélig sok helyen tilos a parkolás.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Ismét lebukott Karácsony!

    Ismét lebukott Karácsony!

    Bár Karácsony Gergely folyamatosan azt a látszatot erősíteni magáról a közösségi médiában, hogy ő autó helyett inkább a tömegközlekedést választja, vagy a sportos kerékpározást részesíti előnyben, ismét kiderült, a valóságban ez egyáltalán nem így van.

  • Kigyulladt egy autóbusz az M5-ösön

    Kigyulladt egy autóbusz az M5-ösön

    Kigyulladt egy autóbusz az M5 autópályán Inárcsnál kora reggel, a balesetben senki nem sérült meg, de a sztrádán Budapest felé torlódásra kell számítani – közölte a rendőrség a honlapján csütörtökön.