EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 05., vasárnap
Emese, Sarolta

Egyéb Debrecen

A szociális szféra elismerése

Debrecenben egy hét a mindennapok hőseiről szólt. Azokról az emberekről, akik időt és energiát nem kímélve gondoznak másokat. Városunkban nyolc éve ünneplik a szociális munka napját, idén is több helyszínen is szerveztek programokat a szociális szférában dolgozók számára.

Debrecenben az önkormányzat által fenntartott intézményekben, több helyszínen is a szolidaritás jegyében, a szociális munka napjához kapcsolódóan szerveztek programokat. Széles Diána alpolgármester az eseményen bejelentette, hogy jövőre a több, kisebb körben rendezett program helyett egy nagyobb eseményt szerveznek majd, ahova a szociális munka minden területéről várják majd a résztvevőket. A rendezvény célja, hogy egy helyen ünnepelhessük meg a szociális szférában dolgozókat, hiszen rendkívül sokat tesznek értünk.


A Városi Szociális Szolgálat 2013-ban hozta létre „Az év legjobb dolgozója” elismerést, melyet idén dolgozóinak: Bessenyeiné Dombrádi Anettnek, Tóthné Görög Editnek, Nagy Lajosnénak, Kissné Halászi Évának, Szabóné Kádár Évának és Kiss Imrénének adtak át.

Kapcsolódó Cikkek