EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 05., vasárnap
Emese, Sarolta

Egyéb Zalaegerszeg

Advent jegyében

Adventi forgatagra várnak kicsiket és nagyokat Csácsbozsokon november 29-én 14–18 óra között az Izsák Imre Általános Iskola aulájába, ahol  saját kezűleg készíthetik el adventi koszorújukat. A szervezők kérik, hogy ollót, metszőollót mindenki hozzon magával. Az adventi koszorúhoz szükséges kellékeket korlátozott számban tudják biztosítani, ezért a rendezvényen való részvételhez előzetes jelentkezés szükséges. A koszorúkötéshez szükséges alapanyagok a helyszínen megvásárolhatóak. Helyszín: Izsák Imre Általános Iskola multifunkciós terem.

Az Apáczai Csere János Művelődési Központba november 30-án 9–13 óra között szintén közös adventi koszorúkészítésre várják az érdeklődőket, ahol kézművesek nyújtanak segítséget. Az alapanyagokat mindenki számára biztosítják, (alap, gyertya, dekorációs anyag, örökzöld). Belépődíj: 1000 Ft/család.


December 1-jén a Keresztúry VMK-ba számos ünnepi program mellett, már a Mikulás is megérkezik, sőt a mézeskalács és a karácsonyi díszek készítése idején, a Kis-Hétrét együttes muzsikájára, Landorhegy karácsonyfája is díszbe borul.

 

Kapcsolódó Cikkek