EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 04., szombat
Ulrik

Extra

Bee mentheti meg az igazi méheket

178 ezer követője van az Instagramon Beenek, az influenszerként dolgozó méhnek. A vicces és cuki profilt azért hozták létre, hogy felhívják a figyelmet az igazi méhekre, akik egyre nagyobb veszélyben vannak.

Bee luxuséletét bárki megirigyelhetné. Rengeteget utazik, a világ legmenőbb helyeire is eljut. Sokat sportol, napozik, és persze a hajókázás is belefér. A méhecske persze nem igazi, azért hozták létre, hogy felhívják a figyelmet a méhek védelmére. Bee különböző termékeket reklámoz, a befolyt összegből pedig valódi társait menti meg. A méhek ugyanis óriási veszélyben vannak, ezért fontos hogy védjük őket.

Fotó: Instagram

Fotó: Instagram

Fotó: Instagram

Fotó: Instagram

 

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét (már csak a 4 Oscar-díjas A király beszéde című nagysikerű filmből is, Colin Firth remekbe szabott alakításával), aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett inkább a szerelmet választotta. Györgynek pedig nem csupán a monarchia megtépázott hírnevét kellett rendbe hoznia, de a II.

 • Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén!

 • Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  A járvány idején is rengeteg kutyus került menhelyre, de sok négylábú talált gazdira is. A Rex Állatszigeten is pörgött az örökbefogadás a karantén alatt, de a szabályokon szigorítani kellett, ugyanis volt olyan, aki csak azért akart állatot tartani, hogyha Magyarországon is bevezetik a kijárási tilalmat, legyen indoka kimozdulni.