EUR: 353,36 Ft
CHF: 328,67 Ft
2020. július 16., csütörtök
Valter

Program

Bob Moses az Akváriumban

Az Akvárium Klubba érkezik a kanadai elektroduó, a Bob Moses. A Tom Howie és Jimmy Vallance alkotta formáció az elektronikai elemeket keveri zongora- és gitárkísérettel, amivel egészen különleges zenei világot varázsolnak maguk köré. Mindezt most élőben is átélhetjük, február 5-én az Akváriumban. 

2015-ben jelent meg Days Gone By című debütáló albumuk, melyről a Tearing Me Up című slágerrel azonnal berobbantak a köztudatba. A dalt Grammy-díjra is jelölték Best Dance Recording kategóriában, majd a dalból készült remix ugyanebben az évben meg is nyerte a Best Remixed Recording kategória Grammy-jét. Ezután körbeturnézták a világot, felléptek már többek között a Glastonbury-n és a Coachella-n is, valamint Ellen DeGeneres talkshow-jában is. Tavaly jelent meg második albumuk Battle Lines címmel. Február 5-én a Bob Moses club settel érkezik a KisHallba, nem érdemes kihagyni.


fotó: Instagram

Kapcsolódó Cikkek

  • Kisvasúti nap Kemencén

    Kisvasúti nap Kemencén

    20 éves a Kemencei Erdei Múzeumvasút, ezért július 25-én megrendezik a kisvasúti napot, amire a szervezők várják a vasútbarátokat.

  • Koncertdömping a Gitármánia Táborban

    Koncertdömping a Gitármánia Táborban

    Meghirdetése óta rengeteg programmal bővült a 27. Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor. A koronavírus miatt 1 hónappal ezelőtt még úgy volt, hogy nem is rendezik meg a rendezvényt a szolnoki Tiszaligeten, mostanra viszont a legizgalmasabb kurzusokból, koncertekből, előadásokból állt össze a július 20.