2019. december 16., hétfő
Etelka, Aletta

Extra

Bodrogi Gyula: Sokan ma is Süsünek hívnak

Bodrogi Gyula napjai igen mozgalmasan telnek, ma este például a Budapesti Operettszínházban lép színpadra. Szerepei mellett már az új Süsüre is készül, mivel a híres egyfejű hangját most is ő fogja kölcsönözni. 

Bodrogi Gyula hatvan év után is ugyanolyan lelkesedéssel lép színpadra. – Ugyanolyan izgatottan készülök fel egy prózai, drámaibb vagy éppen egy zenés, táncos darabra. Most az utóbbiban játszom, ugyanis a Budapesti Operettszínház felkért a Bozsik Yvette rendezésében színpadra kerülő János vitéz francia királyának szerepére. A darabnak ma este lesz a bemutatója. Nagyon izgalmas feladat, a színészi játék mellett ugyanis csodálatos zenével és tánccal készülünk – kezdte Bodrogi a Lokálnak. A 85 éves színész hamarosan a képernyőre is visszatér. – Nagyon örültem, amikor Csukás István elmondta: negyven év után újabb Süsüt ír. Nem volt kérdés számomra, hogy ismét az én hangomon szólal meg. Sokan az utcán a mai napig Süsünek hívnak. Bár még nem sok mindent tudok az új részekről, Csukás hetekig elvonulva írt, és még mindig nagy munkában van.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Így lehet biztonságos a karácsony

    Így lehet biztonságos a karácsony

    Tavaly összesen 904 lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat az adventi és karácsonyi időszakban. A veszély azonban nem csak az ünnepek alatt leselkedik ránk!

  • Elhunyt Anna Karina

    Elhunyt Anna Karina

    Elhunyt Anna Karina Ezüst Medve-díjas francia színésznő, a francia újhullám egyik arca, Jean-Luc Godard volt felesége, aki a világhírű rendező filmjeiben alakította legismertebb szerepeit.