EUR: 353,12 Ft
CHF: 332,13 Ft
2020. július 10., péntek
Amália

Egyéb IV.kerület

Borversenyt rendeztek a baráti kör tagjai

Az UTE Baráti Kör tagjai idén is megtartották az  immár hagyományosnak mondható borversenyüket. Az idei nyertes bor az „Újpesti Torna Egylet 1885” nevet fogja viselni.

Az újpesti legenda, Göröcs János is ott volt a borversenyen (Fotó: ute.hu/Lebovits György)

A baráti kör beszámolója szerint a klub legendái közül Göröcs János, Kellner Jenő, Juhász Péter, Borbély László, Sarlós András és Tóth András, a baráti kör vezetője is ott volt a borversenyen, ahol dr. Dutka Antal borászmester, dr. Kádas Lajos, a Kereskedelmi és Vendéglátóipai egyetem nyugdíjas dékánja és dr. Hollósi Antal sebész zsűrizett. A végső győzelmet pedig a 11-féle rozé és vörösborok közül a villányi Bock pincészet PortaGéza/Selection bora nyerte.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.