2020. január 27., hétfő
Angelika

Belföld

Botrány a Parlamentben! A miniszterelnök székébe ült a hatalomra vágyó Jakab Péter

Nem ez az első alkalom, hogy a Jobbik politikusai felháborító botrányokba keverednek, ezekről korábban mi is beszámoltunk. Most Jakab Péter húzása verte ki a biztosítékot.

Jakab Péter nem is titkolja, hogy mit akar, pedig még a pártelnök-jelöltség sem jött össze. A 2018-ban még 20 százalék, 2019-ben pedig már csak 6 százalékot elérő, töpörödő, belső harcoktól hangos Jobbik frakcióvezetője, Jakab Péter nem bírta tovább palástolni hatalomvágyát, óriási felháborodást és botrányt okozva beült a parlamentben a miniszterelnök, Orbán Viktor székébe – írja az Origo.


MTI/Illyés Tibor

 

 

Ebből jól látszik, hogy hatalomra vágyakozik a zsugorodó párt egy tagja, aki korábban megzsarolta a saját pártját, majd visszalépett az elnökjelöltségtől, már nem is csinál titkot belőle, pedig még a saját pártjában sem sikerült elérnie, hogy egyáltalán pártelnök-jelölt legyen.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Tovább támadja hazánkat Soros

    Tovább támadja hazánkat Soros

    Alternatív megoldást keres az Európai Unió, hogy újfent migránsokat zsuppoljon a kontinensre, mivel korábbi migrációs paktumuk látványosan megbukott. Az egyre erősödő bevándorlás új formája lesz a klímamigráció, mindeközben Soros György egy új politikai elit kinevelésén buzgálkodik, melybe bűnözőket és illegális bevándorlókat von be.

  • Előzetesbe került az erőszakoló migráns

    Előzetesbe került az erőszakoló migráns

    Albérletben, egy nővel és három gyerekkel élt közösen Ahmed A. B., az a szomáliai migráns, aki január 20-án a VII. kerületi Kéthly Anna téren lévő parkba csalt, majd dulakodás után megerőszakolt egy 25 éves egyetemistát.