EUR: 333,87 Ft
CHF: 307,14 Ft
2019. november 14., csütörtök
Aliz

Extra

Buki és Zsuzsi: 13 év után összeházasodunk

A Buchinger család lett 2019 legsportosabb családja. A világoskék csapat a végsőkig kitartott, bár gyermekeik hiánya komoly próbatétel elé állította őket. A 10 milliós fődíjat igazságosan elfelezték, Marián és Anita utazásra, Buki és Zsuzsi pedig közelgő esküvőjére költi a nyereményt. 

Buki (balra) Zsuzsi, Ági és Mairán mindent megtesznek a győzelemért
(Fotó: Máté Krisztián)

Buchinger Iván, Buki párjával, Zsuzsával, testvérével, Anitával és sógorával, Mariánnal harcolt öt héten át a TV2 Fuss, család, fuss! sportrealityjében.


fotó: TV2

– Marián korábban már a Ninja Warriorba és az Exatlonba is jelentkezett. Ezt szintén szerette volna megpróbálni, akárcsak én, és mivel mindannyian rendszeresen sportolunk, egyértelmű volt, hogy együtt jelentkezünk. Az elején biztos voltam, hogy győzni fogunk, az első hét után azonban bennem is merültek fel kétségek – kezdte a Lokálnak az ötszörös MMA-világbajnok Buki, akinek a verseny során legjobban az ötéves Ivánka hiányzott.

fotó: TV2

– Voltak nehéz pillanataink, amikor eszünkbe jutottak a gyermekeink. Ivánkára és a húgomék kislányára a nagyszülők vigyáztak, még mi távol voltunk. Tudtuk, hogy a legjobb kezekben vannak, mégis rosszul éltük meg, hogy nem láthatjuk őket, nem tudunk beszélni velük, főleg Zsuzsi érzett így. A kisfiunk is nagyon hiányolt minket – folytatta a 33 éves családapa.


Buchingerék kitartása végül meghozta a győzelmet, valamint a 10 milliós fődíjat, amit igazságosan osztottak el. – Kriszti helyettesítette Zsuzsit, amíg sérült volt, így ő megkapta az egymillió forintot. A többit elfeleztük. A húgomék utazásra költik, mi pedig az esküvőnkre. 13 év után júliusban végre összeházasodunk Zsuzsival. Hagyományos esküvőt szeretnénk, 160 fős násznéppel. Addig sort kerítek a lánykérésre is, amit már izgatottan tervezgetek – tette hozzá Buki.

fotó: Instagram

Imit is meghívjuk az esküvőre

A kék csapat edzőjével, Bodó Imivel a műsor után is tartja a kapcsolatot. – Rendszeresen beszélünk telefonon, és szeretnénk őt is meghívni az esküvőnkre. Lipőkékkel és Bencsikékkel is jóban vagyunk, nemrég jártak nálunk látogatóban – mondta Buki.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

  Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

  Nehéz éveket tudhat maga mögött Szulák Andrea. 2015-ben szakított kislánya édesapjával, Gáborral, s mindeközben a változó kor okozta nehézségekkel is meg kellett küzdenie – a színésznő a Családvarázsban mesélt az érzéseiről.

 • Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Bár Németh Lajos három éve nyugdíjba vonult, napjai így is mozgalmasan telnek. Aktívan sportol, sok időt tölt az unokáival, és a meteorológiával sem hagyott fel. A 69 éves időjóst a Lokál egy őszi napsütéses reggelen kísérte el a Margit-szigetre, ahol a lenyűgöző budapesti panorámát csodálva Lajos őszintén mesélt gyermekkoráról, karrierjéről, családjáról és a fővároshoz fűződő kedves emlékeiről.

 • Dér Heni: A mű nő nem nő!

  Dér Heni: A mű nő nem nő!

  A mű nő nem nő – vallja Dér Heni aki alternatívát kínál azoknak, akik nem akarnak plasztikáztatni. Ezért egy életmódprogramot indít a valódi nők támogatására, amelyben csak olyasmit javasol, amiről az elmúlt 15 évben maga megbizonyosodott.

 • Majka: Nem szeretnék pojáca lenni

  Majka: Nem szeretnék pojáca lenni

  Majka életében több változást is hozott az idei év. Betöltötte a negyedik x-et, újra összeállt Curtis-szel, és ma este debütál a saját ötlete alapján megvalósult Nyomd a gombot, tesó!