2020. július 11., szombat
Nóra, Lili

Egyéb Szombathely

Családbarát munkahely kerestetik

A Vas Megyei Közgyűlés második alkalommal hirdette meg a Vas Megye Családbarát Munkahelyi Vezetője Díjat és Vas Megye Családbarát Munkahelye Díjat. December 1-jéig várják a javaslatokat.

Majthényi László megyei elnök és Balázsy Péter megyei jegyző ismertette a pályázat részleteit Fotó:vasmegye.hu

Az elismerés adományozásának célja azon munkáltatók és munkahelyi vezetők díjazása, akik jelentős lépéseket tettek a munkavállalók a család és a munkahely összeegyeztetésének érdekében. Intézkedési javaslataikkal, programjaikkal, hozzájárulnak a munkáltatók és a munkavállalók együttműködésének javításához. A kezdeményezés a megyében működő három – csepregi, körmendi és szombathelyi – Család és KarrierPont együttműködésében valósul meg. A pályázati felhívás és a javaslattételi lapok letölthetők a megye hivatalos oldaláról.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.