EUR: 353,36 Ft
CHF: 332,34 Ft
2020. július 12., vasárnap
Dalma, Izabella

Egyéb Szekszárd

Csomagot kapnak a szépkorúak

Szekszárd önkormányzata az idei évben is karácsonyi ajándékcsomaggal kedveskedik az időseknek. Már lehet regisztrálni az akcióra.

Az ajándékcsomagban azok részesülhetnek, akik állandó szekszárdi lakóhellyel rendelkeznek és 2019. december 31-ig betöltik a 62. életévüket, emellett pedig előzetes regisztrációra is szükség van. November 25-től december 6-ig van lehetőség regisztrációra a szepkor.szekszard.hu oldalon, illetve bővebb információ kérhető a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatánál. A regisztráció során szükséges megadni a nevet, állandó lakcímet és születési évet. Ezt követően pedig a csomagok személyi igazolvánnyal és lakcímkártyával történő azonosítás után vagy meghatalmazás birtokában vehetők át. A regisztrációval kapcsolatos további tudnivalók és a részletes adatkezelési tájékoztató a www.szekszard.hu oldalon érhetők el.


A tavalyi évben 3700-an részesültek az ajándékcsomagban Fotó: Nagy Nándor

A tavalyi évben 3700-an regisztráltak a megadott határidőig, ezt követően a tervek szerint ütemezetten, ábécésorrendben vehették át az idősek. A csomagokban tízféle termék (az édességtől a tartós élelmiszerig) volt található, 2500 forint értékben csomagonként. Az idei évben is hasonló csomagot állítanak össze.

 

Itt vehetik át a csomagokat

A csomagokat Szekszárdon, a Széchenyi utca 29–31. szám alatt lehet átvenni, a Garay tér felőli bejáratnál. Az ajándékcsomagok átadására ütemezetten kerül sor, a jogosultak vezetéknevének kezdőbetűje szerint besorolva, az alábbiak szerint:

December 12-én 8.00–16.00 óráig: A–Cs kezdőbetűk (a, á, b, c, cs).

December 13-án 8.00–13.00 óráig: D–F kezdőbetűk (d, dz, dzs, e, é, i).

December 14-én 8.00-16.00 óráig: G–J kezdőbetűk (g, gy, h, i, í, j).

December 17-én 8.00–16.00 óráig: K–L kezdőbetűk (k, l).

December 18-án 8.00–16.00 óráig: M–Ő kezdőbetűk (m, n, ny, o, ó, ö, ő).

December 19-én 8.00-16.00 óráig: P–S kezdőbetűk (p, q, r, s).

December 20-án 8.00-13.00 óráig: Sz–Zs kezdőbetűk (sz, t, ty, u, ú, ü, ű, v, w, x, y, z, zs).

A csomagok édesség mellett tartós élelmiszert is tartalmaznak Illusztráció: Nagy Nándor

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.