2020. július 08., szerda
Ellák

Egyéb Érd

December 31-ig még szavazhatunk a kedvencünkre

Január 11-én eldől, ki lesz a megye legszebb lánya. A végső döntés ugyan a zsűrié, de a Facebookon a közönség is szavazhat a hölgyekre az év végéig.

A Pest Megye Szépe döntős lányai (Fotó: Csizmazia Zsolt)

Gőzerővel folynak a szépségverseny felkészítő programjai. A III. Pest Megye Szépe-választás döntősei nemrég egy remek hangulatú felkészítő edzésen vettek részt, Cseh-Szakál Tibor versenytáncos és Zámbó Vörös Viktória szakmai koordinátor vezetésével.


Minden részletre figyelnek a szervezők

– A hölgyek most járáspróbákon vesznek részt, ezt követően kezdődnek majd meg a ruhapróbák – mondta el kérdésünkre Bada Zoltán főszervező. – Nagyon jól összekovácsolódtak, remek kis csapat lett. Úgy veszem észre, hogy a lányok összetartanak, segítik egymást, barátságok kötődtek.

A hölgyeket megtanítják arra is, mi illik hozzájuk

A Pest Megye Szépe-választás döntője és a gálaest 2020. január 11-én, Törökbálinton, a Munkácsy Mihály Művelődési Házban lesz, az idei sztárfellépő az Artisjus díjas zenész-énekes Éliás Gyula Jr. A döntőre jegyek megvásárolhatók személyesen az érdi Domi Tours Utazási Irodában, illetve a törökbálinti Munkácsy Mihály Művelődési Házban is.


Készülnek a frizurák

Szépségek a dívákkal

A tizenöt döntős lánnyal december 20-án, a BOK Csarnokban, a Dívák karácsonyán is találkozhat a közönség, ahol Király Linda, Tolvai Reni, Dér Heni és Radics Gigi mellett lépnek a színpadra.

A felkészítés mindig jó hangulatban telik

Dobjunk egy lájkot!

Aki segítené a kedvencét a szépségversenyen, a Facebookon leadhatja szavazatát az általa legszebbnek ítélt hölgyre december 30. éjfélig. A Pest Megye Szépe oldalán, a lányok fotója alatt egy lájkkal lehet voksolni. A legtöbb lájkot kapott hölgy nyeri a Közönség Kedvence kategóriát.

Fotók: Csizmazia Zsolt és Csizmazia Márk

Kapcsolódó Cikkek