2019. december 16., hétfő
Etelka, Aletta

Extra

Dér Heni: A mű nő nem nő!

A mű nő nem nő – vallja Dér Heni, aki alternatívát kínál azoknak, akik nem akarnak plasztikáztatni. Ezért egy életmódprogramot indít a valódi nők támogatására, amelyben csak olyasmit javasol, amiről az elmúlt 15 évben maga megbizonyosodott.


„Nem igaz, hogy a könnyebb és veszélyesebb utat kell választani: szike alá feküdni, feltöltetni, leszívatni és átszabatni. Fáj, hogy kik a példaképek, nulla teljesítménnyel tízezrek, százezrek számára. Sokszor kérdezik, hogy miért vagyok ennyire kritikus, miközben sem a viselkedésem, sem az öltözködésem nem mondható prűdnek. A különbség annyi, hogy én megdolgoztam az eredményeimért, és ez a test valódi, amihez hasonlót bárki elérhet, ha nem a könnyebbik, hanem az általam bejárt utat választja” – mondta az énekesnő.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Így lehet biztonságos a karácsony

    Így lehet biztonságos a karácsony

    Tavaly összesen 904 lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat az adventi és karácsonyi időszakban. A veszély azonban nem csak az ünnepek alatt leselkedik ránk!

  • Elhunyt Anna Karina

    Elhunyt Anna Karina

    Elhunyt Anna Karina Ezüst Medve-díjas francia színésznő, a francia újhullám egyik arca, Jean-Luc Godard volt felesége, aki a világhírű rendező filmjeiben alakította legismertebb szerepeit.