EUR: 353,13 Ft
CHF: 332,28 Ft
2020. július 12., vasárnap
Dalma, Izabella

Egyéb XXIII.kerület

Dunaharasztiban küzdöttek az ország legjobbjai

A Soroksár határától pár kilométerre található, nemrég épült Dunaharaszti Sportcsarnok adott otthont az idei országos taekwondobajnokságnak. Az UTE nagy fölénnyel nyerte a csapatversenyt.

A legkisebbektől a legtapasztaltabbakig kétszáznál is többen léptek pástra a múlt szombati ob-n, a Dunaharaszti Sportcsarnokban. Az UTE tarolt, a lilák húsznál is több aranyat bezsebelve nyerték a csapatversenyt. A Tájfun mindössze két ponttal előzte meg a dobogó harmadik fokára érő Hwarang-do csapatát.


Soroksáriak az Eb-n

Levente Írországot is meghódítaná
(Fotó: Keresztesi Balázs)

A hétvégén Dublinban rendezik az olimpiai súlycsoportos Európa-bajnokságot, ahol két XXIII. kerületben pallérozódó tehetség, a nemrég a felnőtt Eb-n bronzérmes Józsa Levente és a két évvel ezelőtti kadet Európa-bajnok Molnár Bendegúz is pástra lép. Mindketten a juniormezőnyben bizonyíthatnak.

Bende két éve Budapesten lett kontinensbajnok (fotó: Magyar Taekwondo Szövetség)

Ők rúgták a legtöbbet

Az ob alatt a legkisebbek gyorsrúgóversenyben is összemérhették tudásukat. Húsz másodperc alatt egy bábura helyezett mérőszerkezetet kellett minél többször lábbal eltalálni. A győztesek:

Szabó Réka

Pásztor Kincső

Krám Jázmin

Oláh Péter Levente

Bagi Krisztián

Kolozs Ruben

Sojka Marcell

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.