EUR: 351,99 Ft
CHF: 330,33 Ft
2020. július 07., kedd
Apollónia

Egyéb Dunaújváros

Dunaújvárosi játékost is jelöltek Az év vízilabdázója díjra

A DUE-Maarsk Graphics játékosa, Gurisatti Gréta is a jelöltek között szerepel az év vízilabdázója díjra érdemesnek tartottak között. A total-waterpolo.com weblap által indított szavazáson több nemzet pólós hölgyeire adhatják le voksukat a drukkerek.

A dunaújvárosi Gurisatti Gréta is bekerült a total-waterpolo.com weboldal által indított szavazásba, amelyben a voksolók arról dönthetnek, ki legyen Az év női vízilabda-játékosa. A nemzetközi mezőnyben Gurisatti Gréta mellett Keszthelyi Rita képviseli hazánkat a díjra érdemesnek tartott hölgyek között.


Gurisatti Gréta is jelölt az év játékosa díjra

A válogatott játékos a nemzeti együttes mellett klubjában is meghatározó szerepet tölt be: aktívan hozzájárult ahhoz, hogy a DUE alakulata vesztett meccs nélkül jutott tovább az Euroliga selejtezőjéből, ahol orosz, olasz és holland csapatokat utasítottak maguk mögé a dunaújvárosiak. Gurisatti Gréta kizárólag dunaújvárosi színekben ugrott vízbe pályafutása során, és tagja volt a tavaly Európai Szuperkupát nyert csapatnak is.

Itt lehet szavazni

A vízilabdasport drukkerei szavazatukkal a total-waterpolo.com oldalon segíthetik kedvencüket a győzelemhez.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kupa vagy liga?

    Kupa vagy liga?

    Az Atomerőmű KSC Szekszárd jelezte az Európai Kosárlabda Szövetségnek, hogy a következő szezonban az Európa Kupa helyett az Euroligában szeretne indulni.

  • Mehetünk már szaunázni?

    Mehetünk már szaunázni?

    Az országszerte bevezetett enyhítéseknek köszönhetően sorra nyílnak a fürdők, beüzemelik a strandokon a termálmedencéket is és befűtötték a szaunákat.