EUR: 352,69 Ft
CHF: 331,75 Ft
2020. július 11., szombat
Nóra, Lili

Extra

Edina és Csuti: A gyerekünk nem fog csonka családban felnőni

Kulcsár Edina és Csuti mindig is két babát szeretett volna, de arra nem számítottak, hogy ez a vágyuk ilyen hamar teljesül. A házaspár igyekszik felkészülni a többgyermekes családi létre, és mindent megtesznek azért, hogy a kicsik teljes családban nőhessenek fel.

Kulcsár Edina tavaly szeptemberben adott életet kisfiának, Medoxnak, most pedig egy kislánnyal várandós. – Arra mi sem voltunk felkészülve, hogy ennyire gyorsan jön, bár ellene sem tettünk. Az első gyermek viszonylag nehezen jött össze, ebből adódóan nem számítottunk rá, hogy ilyen hamar lesz még egy. Kissé sokkos állapot, de egyébként óriási az öröm – kezdte a 28 éves kismama a Családvarázs epizódjában.


– Nem vagyunk az ellen, hogy nagyon nagy családunk legyen. Picit az életünket úgy kell majd alakítani, hogy ami most egy gyerekkel nehezebb volt, az kettővel szerintem még nehezebb lesz – vette át a szót Csuti, aki nagyon figyel arra, hogy feleségével való kapcsolata is jól működjön.

– Mindig azon gondolkodunk, hogy a kapcsolatunkat hogyan tudjuk egy szinttel előrébb juttatni. (…) Amióta az eszemet tudom, pontosan tudom, hogy a gyermekem nem fog csonka családban felnőni – tette hozzá Edina férje.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek