2020. július 05., vasárnap
Emese, Sarolta

PR

Egymilliót hozott a Pénzlift Ildikónak

Nagy örömömet szeretném elmesélni önöknek, mivel a Lokál Extra újságnak is köszönhetem, hogy nyertem. Itt olvastam azoknak a történeteit, akikre rámosolygott a szerencse és úgy döntöttem, én is megpróbálom. Milyen jól tettem!

Képünk illusztráció/Profimedia

Ildikót – mint levelében megosztotta velünk – mások szerencséje bátorított arra, hogy hinni kezdjen a sajátjában.


– Gyöngyi autót nyert, egy fiatal pár a nászútra valót, egy Rita nevű nő csak az eső elől menekült a lottózóba és 50 ezret kapart a Bukszán! Hétről hétre csak olvasgattam mások szerencséjét, vágytam rá, bárcsak a helyükben lennék, aztán rájöttem, akár velem is megtörténhet, de esélyt kell adnom Fortunának – mesélte Ildikó, aki el is döntötte, minden héten kipróbál egy sorsjegyet.

– Szerda a szerencsenapom. Szerdán születtem, szerdán tettem le sikeresen az autóvezetői vizsgát, szerdán ismertem meg a férjemet, egy szép őszi szerdán tudtam meg, hogy gyermeket várok – azóta a fiunk már 28 éves! Úgyhogy, a szerda lett a játszónapom!


Ildikó, mint mondja magáról, rendszerető ember, előbb szépen kidolgozta a szabályokat. Minden szerdán 3 sorsjegyet vásárol egy újabb típusból. Ábécésorrendben halad!

hévíz

A következő nyereményből Hévízre utaznak Ildikóék Fotó: needpix

– A Fáraók Kincse, a hozzá nagyon hasonló Kleopátra Kincse és a Kódfejtő tetszett a legjobban, nagyon izgalmas volt velük a játék, de végül nem ezek hoztak szerencsét. Mármint pénzbenit nem, mert én azt vallom, hogy az álmodozással, játékkal eltöltött idő is ajándék, amiért hálás lehetek. De majdnem kiugrottam a bőrömből, amikor megláttam, hogy a Pénzlifttel 1 millió forintot nyertem! Ennyiről álmodni sem mertem. A férjemet régóta szerettem volna meglepni egy kényelmes fotellel, amelyben a sportújságot olvasgathatja, mert ami van neki, már elég ócska. Nem gondolkodtam luxusdarabban, de amikor megnyertem az egymilliót, azonnal tervet módosítottam. A pénz felét természetesen a fiamnak adtam, aki nekiállt felújítani belőle a fürdőszobáját. A másik feléből pedig az én szeretett Jánosomnak masszírozós fotelt vettem. Persze én is használom és nem győzök betelni vele, ahogy a férjem sem a luxuskényelemmel, amivel megleptem.

Ildikó a kapargatást azóta sem hagyta abba, már újrakezdte a sort az elejétől. Élvezi a játékot és reméli, hamarosan Hévízen regenerálódnak majd a következő nyereményből.

Kapcsolódó Cikkek