EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 04., szombat
Ulrik

Egyéb Sopron

Elindult a jeges szezon

A szokatlanul enyhe idő ellenére már október végén, az őszi szünet kezdetével megnyitotta kapuit a Soproni Műjégpálya. Az alkalmat kihasználva a jégkorongosok napközis edzőtáborban vehettek részt, a nagyközönség minden este korizhatott, szombaton pedig a szezonnyitó jégdiszkót is megtartották. A Soproni Jégkorong Sportegyesület délelőttönként idén is az iskolák és óvodák számára biztosít jégfelületet, hétfőn, kedden és csütörtökön délutánonként pedig az utánpótlás-korosztály hokiedzéseit tartják. A helyiek szerdán és pénteken délután, valamint hétvégén hódolhatnak a jeges sportoknak. Elindultak a koritanfolyamok is, amelyekre még lehet jelentkezni. Folytatódik a tavaly nagy sikert aratott Ovihoki, és elindul a Női Hoki program. November 20-án Sopronba látogat a Magyar Jégkorong Szövetség roadshow-ja, válogatott sztárjátékosokkal, valamint a szövetség kabalafigurája, Csuszka. Az első Családi Jeges Napot november 30-án tartják.

Fotó: Sopjég

Kapcsolódó Cikkek

 • Mehetünk már szaunázni?

  Mehetünk már szaunázni?

  Az országszerte bevezetett enyhítéseknek köszönhetően sorra nyílnak a fürdők, beüzemelik a strandokon a termálmedencéket is és befűtötték a szaunákat.

 • Kupa vagy liga?

  Kupa vagy liga?

  Az Atomerőmű KSC Szekszárd jelezte az Európai Kosárlabda Szövetségnek, hogy a következő szezonban az Európa Kupa helyett az Euroligában szeretne indulni.

 • A polgárőrség ma a modern hazafiság jelképe

  A polgárőrség ma a modern hazafiság jelképe

  A polgárőrség ma a modern hazafiságot jelképezi Magyarországon – mondta Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott szombaton Felsőtárkányban, a regionális polgárőr-napon.