2020. július 09., csütörtök
Lukrécia

Egyéb I.kerület III.kerület XI.kerület XII.kerület

Éttermi muzsika

Húzd rá! (Fotó: Máté Krisztián)

Szól a nóta (Fotó: Máté Krisztián)

Nagy sikerrel zárult az idei Muzsikáló Magyarország program, amelynek célja a hagyományos cigányzene támogatása és népszerűsítése volt. A Miniszterelnöki Kabinetiroda és a Hagyományok Háza  pályázatának köszönhetően 52 magyarországi vendéglátó egységben szólt az élő zene. Budán a Hollós úti Bajai Halászcsárdában, a Hajnóczy utcai Galéria 12 Étteremben, a Halászbástya Étteremben, a Vörösvári úti Ínyenckert Étteremben, a Mókus utcai Kéhli Vendéglőben, a Márvány utcai Márványmenyasszonyban, a Budakalászi Öreg Sváb Étteremben, a Bartók Béla úti Szeged Vendéglőben és a Hármashatárhegyi úti Udvarház Étteremben élvezhették a vendégek az autentikus muzsikát.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.