2020. január 27., hétfő
Angelika

Egyéb I.kerület III.kerület XI.kerület XII.kerület

Éttermi muzsika

Húzd rá! (Fotó: Máté Krisztián)

Szól a nóta (Fotó: Máté Krisztián)

Nagy sikerrel zárult az idei Muzsikáló Magyarország program, amelynek célja a hagyományos cigányzene támogatása és népszerűsítése volt. A Miniszterelnöki Kabinetiroda és a Hagyományok Háza  pályázatának köszönhetően 52 magyarországi vendéglátó egységben szólt az élő zene. Budán a Hollós úti Bajai Halászcsárdában, a Hajnóczy utcai Galéria 12 Étteremben, a Halászbástya Étteremben, a Vörösvári úti Ínyenckert Étteremben, a Mókus utcai Kéhli Vendéglőben, a Márvány utcai Márványmenyasszonyban, a Budakalászi Öreg Sváb Étteremben, a Bartók Béla úti Szeged Vendéglőben és a Hármashatárhegyi úti Udvarház Étteremben élvezhették a vendégek az autentikus muzsikát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.