EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 05., vasárnap
Emese, Sarolta

Egyéb XI.kerület XII.kerület XXI.kerület XXII.kerület

Ezt jól kisütötték – Mi is segíthetünk a szeretet.éhségben

Óriási mézeskalácsszív-sütési akcióval startolt az Ökumenikus Segélyszervezet adománygyűjtése. Olimpiai bajnokok, sztársportolók, énekesek, műsorvezetők és önkéntesek hada készítette el az első 1353 darab mézeskalácsszívet.

A tört mézeskalácsszív mára mindenki által ismert emblémájává vált az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. adománygyűjtésének. Az immár 24. alkalommal megszervezett, az ország legnagyobb ünnepi összefogásává nőtt adománygyűjtéshez évről évre emberek százezrei csatlakoznak, lehetővé téve, hogy az Ökumenikus Segélyszervezet ne csak ünnepekkor, hanem egész évben segíteni tudja a nélkülöző és bajba jutott családokat.


Az országos összefogást felvezető nagy mézeskalácssütő rendezvényen 1353 szívecske készült, utalva a szervezet adományvonalára.

Segíthetünk?

Adományozni a 1353-as szám hívásával vagy a segelyszervezet.hu, oldalon lehet, illetve a nagyobb postákon, az Adventi Ünnep a Bazilikánál, az Operánál/Erkel Színháznál tudunk.

 

Sztárönkéntesek

Kovács Koko István jószolgálati nagykövet és Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója vezetésével önkéntesek serege, köztük olyan népszerű sportolók mint Gyurta Dániel, Katus Attila, Kiss Gergely, Dombi Rudolf, Berki Krisztián, Imre Géza, Märcz Tamás, Szabó Gabriella, Verrasztó Evelyn, olyan énekesek és zenészek mint Vastag Csaba, Wolf Kati, Péter Szabó Szilvia, és olyan színészek és műsorvezetők mint Bátyai Éva, Kardos Eszter, Dombóvári István, Rátonyi Kriszta, Rákóczi Feri, Kiss Ramóna, Harsányi Levente, Iszak Eszter, Szabados Ágnes, Növényi Norbert, Bárdosi Sándor, Pordán Petra, Abaházi Csaba és Mádai Vivien sütötték és díszítették az első 1353 darab szívecskét.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kupa vagy liga?

    Kupa vagy liga?

    Az Atomerőmű KSC Szekszárd jelezte az Európai Kosárlabda Szövetségnek, hogy a következő szezonban az Európa Kupa helyett az Euroligában szeretne indulni.

  • Mehetünk már szaunázni?

    Mehetünk már szaunázni?

    Az országszerte bevezetett enyhítéseknek köszönhetően sorra nyílnak a fürdők, beüzemelik a strandokon a termálmedencéket is és befűtötték a szaunákat.