2019. december 10., kedd
Judit

Extra

Farkas Bertalan ihlette a Republic új albumát

Megjelent a Republic együttes legújabb, Magyarazűrben című albuma, melyet Farkas Bertalan, az ország űrhajósa ihletett. 

Az együttes elhunyt énekese, Cipő, valamint a dobos, Nagy László Attila egy gimnáziumba jártak Farkas Bertalannal. Később a zenekar többi tagja is megismerkedett az űrutazóval, aki számára több szempontból is fontos ez az időszak: nyáron töltötte be hetvenedik születésnapját, és jövőre lesz 40 éve annak, hogy 8 napot töltött az űrben. Farkas Bertalan elmondta, hogy számára a 67-es út című Republic dal a legkedvesebb. „A csillagok, csillagok szövegrészről én mindig az űrben eltöltött különleges pillanatokra emlékezem”.


Kapcsolódó Cikkek

  • Robbie Williams a legsikeresebbek között

    Robbie Williams a legsikeresebbek között

    Robbie Williams utolérte Elvis Presley-t, mint a brit albumeladási lista történetének legsikeresebb szólóelőadója, miután a közelmúltban megjelent karácsonyi lemezének köszönhetően a 13.

  • Senkinek nem kellettek a 20 milliós Rambo-kések

    Senkinek nem kellettek a 20 milliós Rambo-kések

    Elárverezték Andy Vajna féltve őrzött kincseit. A bevétel kicsivel több mint 88 millió forint, melynek egy részét a filmmogul özvegye, Vajna Tímea jótkékonysági célra ajánotta fel. A szivarfüstös Bentley és a Munkácsy-kép kelt el a legdárgábban, de rengeteg tárgyat jóval a kikiáltási ár fölött vittek el.