EUR: 352,78 Ft
CHF: 331,98 Ft
2020. július 12., vasárnap
Dalma, Izabella

Egyéb Dunaújváros

Farmergyűjtés a könyvtárban

November 16. és 24. között várták a József Attila Könyvtárba a feleslegessé vált farmereket. A kezdeményezés nagyon népszerű volt, Tóth Éva igazgató külön köszöni mindenkinek, aki részt vett a gyűjtésben.

Az intézmény csatlakozott az Európai Hulladékcsökkentési héthez, amelynek témája a környezettudatos szemléletformálás, és az oktatás a hulladékkeletkezés megelőzése érdekében. Szlogenje „Nyisd ki a szemedet, csökkentsd a szemetet!”.

És hogy mi készülhet egy használt, megunt ruhadarabból? Hogyan lehet hasznosítani a régi anyagot? December 13-án kiderül, amikor a Karácsonyi Kavalkádban az Ökologistic Környezetvédelmi Alapítvány farmervásárt és kézműves-foglalkozást tart.

Nem használt farmerokat vártak a könyvtárban

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.