2020. július 11., szombat
Nóra, Lili

Egyéb XVIII.kerület

Felkapták Rácz Gergőék új dalát

A múlt héten jelent meg a kerületből származó Rácz Gergő, valamint Orsovai Reni első közös dala, Mostantól címmel. A klip YouTube-on azonnal robbantott.

A megcsalásról szól a Mostantól

Rácz Gergő legújabb, Mostantól című dala saját tapasztalatokból táplálkozik. Arról a szituációról énekel, amikor párja megtudta, hogy félrelépett.


Reni és Gergő egy szerelmes párt alakít (fotó: BÁNHALMI NORBERT)

− Igen, vállalom. Volt az életemnek egy olyan szakasza, amikor botlás botlást követett. Ebből az időszakból táplálkoznak mostanában a dalaim. Nem vagyok rá büszke, sőt! A mai napig megvisel, ha erre gondolok. Utálok megbántani másokat. Igazából csak sodródtam ezekben az években − nyilatkozta a slágergyanús szerzemény kapcsán.

Részlet a klipből (fotó: BÁNHALMI NORBERT)

Énekel és rendez is

Gergő a klip munkálataiban rendezőként is részt vett, hogy minél élethűbben tudja bemutatni a történteket.

Már a megjelenés hetében a harmadik helyig jutott a legnagyobb videós megosztón a felkapott klipek között a Mostantól, és 270 ezres nézettséget produkált, ami két nap alatt nagyon szép eredménynek mondható.

 

 

A klip:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.