EUR: 352,69 Ft
CHF: 331,81 Ft
2020. július 12., vasárnap
Dalma, Izabella

Egyéb Szombathely

Görbe este Berecz módra

Novemberben is folytatódott az Agora táncházsorozata. A gyermekprogramot ezúttal Berecz András és az ELTE SEK Szökős Néptáncegyüttes „görbe estéje” követte – folklórhagyományunk olyan gyöngyszemeit tárva a közönség elé, melyeket a duhajság, a korhelység, a borvirágos jókedv ihletett. A műsorban közreműködtek a gencsapáti hagyományőrzők és a pécsi Mecsek Táncegyüttes táncosai, és bemutatkozott a Vasi Kislegényczéh. Decemberben gömöri bál várja a szórakozni vágyókat, januárban pedig a Bajkó zenekar koncertjét táncházi mulatság követi majd.

Fotó: CSG

Fotó: CSG

Fotó: CSG

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.