EUR: 336,36 Ft
CHF: 314,21 Ft
2020. január 27., hétfő
Angelika

Egyéb II.kerület III.kerület XI.kerület XII.kerület

Ha kedd este, akkor futás!

Van aki elkíséri anyát (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kezdőknek és haladóknak is jó (Fotó: Keresztesi Balázs)

Téli futáshoz rétegesen kell öltözködni (Fotó: Keresztesi Balázs)

Elindult a téli futószezon a Gesztenyéskertben. A résztvevők nemcsak a tavaly átadott, közel 400 méteres modern futópályát használják, hanem a környezeti adottságokat kihasználva, az edzések alkalmával rendszeresen „befutják” a környéket. A Citadella, a budai vár, Zugliget és a Feneketlen-tó is szerepel a célpontok között. A Gesztenyés Futóklubba egészen márciusig lehet menni. Teljesen kezdőkkel és már haladókkal is foglalkoznak, és bármikor lehet csatlakozni. Találkozó: keddenként 18.00–18.15 között a MOM Sportuszoda recepciójánál.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.