EUR: 354,24 Ft
CHF: 333,29 Ft
2020. július 09., csütörtök
Lukrécia

Egyéb II.kerület III.kerület XI.kerület XII.kerület

Ha kedd este, akkor futás!

Van aki elkíséri anyát (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kezdőknek és haladóknak is jó (Fotó: Keresztesi Balázs)

Téli futáshoz rétegesen kell öltözködni (Fotó: Keresztesi Balázs)

Elindult a téli futószezon a Gesztenyéskertben. A résztvevők nemcsak a tavaly átadott, közel 400 méteres modern futópályát használják, hanem a környezeti adottságokat kihasználva, az edzések alkalmával rendszeresen „befutják” a környéket. A Citadella, a budai vár, Zugliget és a Feneketlen-tó is szerepel a célpontok között. A Gesztenyés Futóklubba egészen márciusig lehet menni. Teljesen kezdőkkel és már haladókkal is foglalkoznak, és bármikor lehet csatlakozni. Találkozó: keddenként 18.00–18.15 között a MOM Sportuszoda recepciójánál.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.