EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 04., szombat
Ulrik

Egyéb Kecskemét

Háromgyerekes apuka segítségére sietett a buszsofőr

Imádja munkáját az a sofőr, aki a buszról leszállva segített át az úton két kisgyereket a Kecskemét és Lajosmizse közti megállónál. Boros Gábor amikor látta, hogy gondban van az apuka, azonnal cselekedett.

Habozás nélkül az apuka segítségére sietett a buszsofőr
Fotó: Facebook

A régi 5-ös négysávos, forgalmas útszakaszán egy Kecskemétre tartó buszsofőr az egyik megállóban leállította gépjárművét, kiszállt a buszból, és az út másik oldalán lévő gyerekeket kézen fogva vezette át az úttesten.


A helyszínen minden reggel megjelenik egy házaspár három kisgyerekkel, akik minden alkalommal átkísérik a kicsiket a buszhoz, hiszen itt nincs lehetőség zebrán átjutni egyik oldalról a másikra. Az ominózus reggelen azonban az apuka egyedül és késve érkezett.

Boros Gábor látta, hogy az apuka három gyerekéből csak kettő kezét tudná megfogni ahhoz, hogy biztonságosan átkeljenek az úton. A buszsofőr a helyzetet felismerve nem késlekedett, azonnal segítséget nyújtott a férfinak.

Segítőkész

Boros Gábor azt mondja, számára természetes dolog a segítségnyújtás, hisz ezért is választotta ezt a hivatást.

– Szeretem, imádom csinálni, két éve vagyok autóbusz-vezető, minden reggel úgy kelek fel, hogy nekem mennem kell dolgozni, hiszen így tudok tenni a többségért – fogalmazott Boros Gábor a Kecskeméti Televíziónak adott interjújában.

A megható esetet az egyik utas örökítette meg, akinek édesanyja tette ki közösségi oldalára. A fotó futótűzként terjedt a Facebookon, hihetetlen sok pozitív visszajelzés érkezett rá.

Kapcsolódó Cikkek