2020. július 09., csütörtök
Lukrécia

Extra

Hatalmas siker! Vastapssal fogadták Nanushka legújabb kollekcióját a sztárok 

Bemutatták a világhírű magyar divattervező, Sándor Szandra, azaz Nanushka 2020-as tavaszi-nyári ruha kollekcióját. A nívós eseményre a hazai celebvilág krémje, influencerek, vloggerek, és stylistok is kíváncsiak voltak – számol be a Bors

A Budapest Central European Fashion Week várva várt eseménye volt a 37 éves magyar tervező, Nanushka divatbemutatója. A Bálna Budapest egyik pillanatról a másikra telt meg szombat délelőtt, mindenki Sándor Szandra 2020-as tavaszi-nyári modelljeire volt kíváncsi. A mesefilmekből inspirálódó művész ezúttal a letisztult vonalakat, és a földszíneket részesítette előnyben – írja a lap. 


Fotó: Végh István

A nézőtéren ott ült többek között Epres Panni, Lakatos Márk, Mádai Vivien, Ónodi Eszter, Tenki Réka, Schiffer Miklós, Szalay Bence, Kárpáti Rebeka, Vasvári Vivien, Pataki Ági, és Simon Kornél is. Az egy órás divatbemutatót, s a Nanushka márka alapítóját és kreatív igazgatóját a nézők, mint mindig, ezúttal is vastapssal jutalmazták. Mádai Vivien pedig már alig várja, hogy a magáénak tudhassa az új kollekció valamennyi darabját:

-Mindig lenyűgöz Nanushka munkássága. Nem volt kérdés, hogy ezúttal is részt veszek az eseményen, ami minden képzeletemet felülmúlta. Alig várom, hogy szemezgethessek a legújabb kollekcióból, s újabb Nanushka darabokkal bővüljön a ruhatáram – mondta a Borsnak mosolyogva a csinos műsorvezető. 

Fotó: Végh István

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek