EUR: 334,08 Ft
CHF: 304,38 Ft
2019. november 12., kedd
Jónás, Renátó

Belföld

Hogy lehet valaki ennyire felelőtlen? Így kerékpározott a gyerekkel Budapesten – Fotó!

Miközben ma már a lehető legbiztonságosabb üléseket és fejvédőket is meg lehet vásárolni a gyermekeket szállító bicikliseknek, addig úgy néz ki, nem mindenkinek fontos az apróságok védelme.

A bpi-autósok közösségének oldalán osztottak meg egy fotót, amit kétszer is meg kell nézni, mert az ember alig hisz a szemének a látottakon.

A döbbenet után azonnal felvetődik a kérdés, vajon mi késztethette a kerékpárost erre az elképesztően felelőtlen megoldásra? Bármeddig agyalunk is a válaszon, erre nem lehet normális magyarázatot adni…

Kapcsolódó Cikkek

  • Életekkel játszanak a fals segélykérők

    Életekkel játszanak a fals segélykérők

    A 112-es segélyhívó számra 2014 óta 26 millió hívás érkezett, amelyek 63 százaléka fals volt – közölte a rendőrség a honlapján. A segélyhívást nem igénylő esetekre a rendőrség tájékoztatást indított, igyekeznek felhívni a figyelmet arra, hogy csak a legszükségesebb esetben forduljanak a segélykérőhöz.

  • Minden idős kap nyugdíjprémiumot

    Minden idős kap nyugdíjprémiumot

    Minden nyugdíjas és nyugdíjszerű ellátásban részesülő kap nyugdíjprémiumot, amelyet a novemberi ellátással együtt fizetnek ki – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára Novák Katalin.