2020. július 15., szerda
Henrik, Roland

Egyéb XV.kerület

Idén is lesz mézeskalács meseváros

Bárki készíthet, építhet házat az idei mesevároshoz. Egyetlen kitétel van: mézeskalácsból legyen! Az Újpalotai Szabadidő Központ idén is várja a kerületben élő gyerekek, felnőttek, családok, alkotó kedvű közösségek jelentkezését egy káprázatos mézeskalács meseváros elkészítéséhez.

Egy falat Párizs (Fotó: Keresztesi Balázs)


A tavalyi gyakorlathoz hasonlóan a házakat a résztvevők otthon állíthatják össze, mindenki saját elképzelései szerint alakíthatja, díszítheti alkotását. Egyénileg és csapatban is lehet dolgozni.
A Zsókavár utcában található Újpalotai Közösségi Házba december 2. és 5. között 9 órától 20 óráig várják a maximum A/4-es méretű tésztaalapra készített mézeskalács-házikókat. A felépült mesevárost december 8-án, vasárnap 11 órakor nyitják meg a közösségi ház előterében. A megnyitón kaláccsal, teával és forralt borral várják az érdeklődőket, az alkotóknak pedig apró ajándékkal kedveskednek.
Így jelentkezhet!
A közösségi ház munkatársai örülnének, ha minél többen vennének részt az ünnepi játékban, de a részvételi szándékot előzetesen a 410-0836-os telefonszámon vagy az [email protected] e-mail-címen kell jelezni november 29-e, 16 óráig!

Kapcsolódó Cikkek