EUR: 352,07 Ft
CHF: 330,41 Ft
2020. július 06., hétfő
Csaba

Belföld

Így válhat valóra a gyerekkori álmod!

Nem vezettél még tankot? Még sosem ültél a filmekből irigyelt hatalmas amerikai rendőrautóban, pedig mindig is vágytál arra, hogy egy ilyen járgányt vezess? Ha igazán extrém élményekre vágysz a Meglepkéknél teljesítik álmaidat!

Mire számíthatsz a Black Friday-en?

Élményekre, meglepetésekre, adrenalinra, földön, vízen levegőben! Most sem árulunk zsákbamacskát!
November 29-én hajnaltól éjfélig 10 – 20 – 35 – 40 %-os kedvezménnyel vásárolhatod meg a legnagyobb meglepetéseket, barátaidnak szeretteidnek!


Mik lesznek ezek?

AUTÓS ÉLMÉNYEK, ami a csövön kifér: Formula Renault vezetés csak a kiválasztottaknak, köszönj be a haverodnak egy 400 LE-s DODGE CHARGERT rendőrautóval és vidd el egy körre, próbáld ki a világ jelenleg leggyorsabb autóját, ami levert mindenkit gyorsulásban, a legkomolyabb Porsche-kat, Ferrarikat, Bugatti Veyron-t is. Kitaláltad már? Igen egy Tesla SP90D-ről van szó.


De ha unod az aszfaltot és inkább kipróbálnál valami extrémet és offroadoznál vagy kipróbálnád a rally élménycsomagunkat, akkor már csak azt kell eldöntened, hogy Subaruval, BMW-vel farolsz ki a kanyarokban vagy quaddal és BIGFOOT-tal mész át minden akadályon. Készülj fel, mert ez nyers vezetési élmény lesz, pont, ahogy megérdemled!

Na de nincs még vége vissza az aszfalthoz, tudjuk még fokozni, lássuk csak a hozzávalókat, DRX-ring 500 LE és egy igazi ikonikus sportautó egy LAMBORGINI Gallerdo, de ha a retrot szereted, arra is van opciónk, csak annyit mondanék Neked kétütemű, 4 sebességes, kéziváltós… igen igen, a Trabant is lehet élmény… Neked már csak el kell döntened, kit lepsz meg és mivel?

TÚRA A LEVEGŐBEN : Lépj ki a konfortzónádból , dőlj hátra és élvezd a lenyűgöző panorámát, amit látsz, akár helikopterrel vagy repülővel indulsz neki a túrának, azért az a sugárhajtású vadászrepülő nem mondható mindennapinak. Ha a kockázatmentes dolgokat szereted és a biztosra mész, akkor neked tökéletes lesz a helikopteres szimulátorvezetés, ne pánikolj feleslegesen…

NÉVRE SZÓLÓ MEGLEPETÉSEK: Te is jobban szeretsz olyan ajándékot adni , ami személyes, egy szép emlék ami a megajándékozottról szól? Ebben sem lesz hiány november 29-én! saját nevű utcatábla, aranylabda, születésnapi újság vagy névre szóló Oscar szobor közül választhatsz, amikkel egyedivé teheted az ünnepi pillanatokat!

VIZES EXTRÉM élményeink között CSAK akkor nézz körül, ha a vérnyomásod rendben és bírod, ha az adrenalin szinted az egekig szökik! Bármelyik adrenalintúrát választod, az élményt garantáljuk, a teljesség igénye nélkül, a nyár kedvencei: Flyboard, Water Haverboard, Jetlev, Jeteator

Nézz körül az oldalunkon!

Kapcsolódó Cikkek